Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Φιλαδέλφεια: Προχωρούν τα νέα εντάλματα για άτομα που συμμετείχαν στο οπαδικό ραντεβού

Νέα Φιλαδέλφεια: Προχωρούν τα νέα εντάλματα για άτομα που συμμετείχαν στο οπαδικό ραντεβού

Αρκετά άτομα που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας έχουν καταφέρει τα ταυτοποιήσουν οι Αρχές.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αιματηρή μάχη των οπαδικών στρατών στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Ελληνική Αστυνομία προχωρά στην ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή που άφησε πίσω της έναν νεκρό, τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την υπόθεση των βίαιων επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, έπειτα από αξιοποίηση του βιντεοληπτικού υλικού, έχουν εντοπίσει στοιχεία που θα τους επιτρέψουν τη σύλληψη ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μετά το ένταλμα σε βάρος οπαδού του Παναθηναϊκού, φέρεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δέκα πρόσωπα στο μικροσκόπιο

Όπως τονίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., δέκα νέα πρόσωπα έχουν ταυτοποιηθεί για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να συλληφθούν για να δώσουν πληροφορίες για το οργανωμένο ραντεβού των οπαδικών στρατών.

Οι αστυνομικοί θα ζητήσουν από συγκεκριμένα πρόσωπα πληροφορίες για όσα συνέβησαν στη συμπλοκή και ειδικότερα για τα γεγονότα που δεν έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας, στα λεγόμενα «τυφλά σημεία» γύρω από την «Αγία Σοφία».

Παράλληλα, αναζητούνται και άλλοι Κροάτες χούλιγκαν και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ειδικότερα του ατόμου που φαίνεται σε πολλά βίντεο να χτυπά με ένα κοντάρι τον 29χρονο Μιχάλη.

Έρχονται νέες καρατομήσεις

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το MEGA, το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους αξιωματικούς που συμμετείχαν στον σχεδιασμό της επιχείρησης – φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Άλλωστε, το γεγονός ότι θα υπάρξουν και άλλες καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. έχει προαναγγείλει και ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024