Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: Οι σταγόνες αίματος του Μιχάλη «δείχνουν» που και τι συνέβη με τον μοιραίο τραυματισμό του

Αποκάλυψη: Οι σταγόνες αίματος του Μιχάλη «δείχνουν» που και τι συνέβη με τον μοιραίο τραυματισμό του

Η ανακοίνωση των νομικών εκπροσώπων του θύματος, τι αναφέρει ο οπαδός –«κλειδί» της ΑΕΚ και τα ευρήματα στον πεζόδρομο έξω από το γήπεδο

«Οι εκατοντάδες σταγόνες αίματος από τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή ξεκινούν από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής με τους Κροάτες κοντά στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας κι όχι στην προσπάθεια διαφυγής του έξω από το  γήπεδο»

Το σημαντικό αυτό  ενδεικτικό στοιχείο που προκύπτει από την έρευνα των δικηγόρων του θύματος κκ Στ. Γεωργόπουλου και Χρ. Μαυρομμάτη  αλλά φαίνεται να επιβεβαιώνεται κι από τα σχετικές αυτοψίες και τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.  δείχνει να προσδιορίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις συνθήκες θανάτου του άτυχου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ .

Και ο οποίος  αποδίδεται στην  πρώτη  σφοδρή επίθεση Ελλήνων και Κροατών χούλιγκαν  στο ύψος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου  κι όχι –σύμφωνα με ένα σενάριο  που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα- από  μη σκόπιμο τραυματισμό του   από άλλον οπαδό της ΑΕΚ  έξω από το γήπεδο ,  στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τα κτυπήματα των αντιπάλων τους.

Με τις σταγόνες αίματος   του 29χρονου (σε όλη την διαδρομή του μέχρι το περίπτερο όπου κατέρρευσε )  να υπάρχουν από πολύ πιο πριν.  Με την ΕΛ.ΑΣ. να  συνεχίζει να ερευνά όλες τις παραμέτρους   της υπόθεσης , ώστε ν΄ αντλήσει κρίσιμες μαρτυρίες για το τι ακριβώς  τελικά  συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα πλαίσια της έρευνας  των  δύο νομικών (σ.σ με ανακοίνωση τους   απορρίπτουν κατηγορηματικά την  εκδοχή του «ακούσιου» τραυματισμού του Μιχάλη ) εντοπίσθηκε κι ο οπαδός της ΑΕΚ που εικονίζεται  με κόκκινη μπλούζα να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη κι ο οποίος φέρεται να έχει αναφέρει ότι « ποτέ  δεν κτύπησε τον 29χρονο».

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές  ότι ο εν λόγω οπαδός είχε μαχαίρι που κατασχέθηκε   από την ΕΛ.ΑΣ. και στο οποίο δεν βρέθηκε δείγμα του γενετικού υλικού  του Μιχάλη Κατσουρή , κάτι το οποίο θα υπήρχε αν τον είχε πλήξει με αυτό.

Ο ίδιος οπαδός φέρεται να έχει τραυματιστεί κι αυτός στο σώμα από κτυπήματα με καδρόνια των Κροατών.

Ταυτόχρονα φαίνεται να έχουν συγκεντρωθεί   πληροφορίες από οπαδούς της ΑΕΚ για τις συνθήκες τραυματισμού του  29χρονου που φέρεται να είχε περικυκλωθεί   από τέσσερις ξένους   αλλά κι ίσως Ελληνες  χούλιγκαν , ένας από τους   οποίους του προκάλεσε βαθύ σκόπιμο κτύπημα  με μαχαίρι στο αριστερό   χέρι από το οποίο ξεκίνησε ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι   καταθέσεις οπαδών που δεν έχουν εμφανισθεί μέχρι τώρα , θεωρούνται κρίσιμες για την πλήρη αποσαφήνιση   του τραγικού περιστατικού.

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024