Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προπονήθηκε στο Ρέντη η Σίτι – Εντυπωσιάστηκαν οι Άγγλοι με το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού

Προπονήθηκε στο Ρέντη η Σίτι – Εντυπωσιάστηκαν οι Άγγλοι με το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού

Οι ιθύνοντες αλλά και οι παίκτες της αγγλικής ομάδας εντυπωσιάστηκαν από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και τις υπηρεσίες που παρέχει

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το ευρωπαϊκό Super Cup στον τελικό που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς η αγγλική ομάδα επικράτησε της Σεβίλλης στα πέναλτι με 5-4.

Το γήπεδο του Ολυμπιακού φιλοξένησε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την έδρα της ομάδας του λιμανιού.

Δεν είναι όμως μόνο το Καραϊσκάκη που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη.

Η Μάντσεστερ Σίτι προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και οι ιθύνοντες αλλά και οι παίκτες της αγγλικής ομάδας είχαν να λένε τα καλύτερα για το προπονητικό κέντρο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο τους πρωταθλητές Ευρώπης προσφέροντας τις εγκαταστάσεις του για να προπονηθεί σήμερα η αγγλική ομάδα, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά και την διοίκηση της Σίτι.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ευρώπης και Αγγλίας έμειναν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο του προπονητικού κέντρου και των υπηρεσιών που παρέχει, γεγονός που το καθιστά το πλέον σύγχρονο στην Ελλάδα κι ένα των κορυφαίων σε όλη την Ευρώπη.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024