Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα… φώτα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη για το στέμμα του Σούπερ Καπ

Τα… φώτα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη για το στέμμα του Σούπερ Καπ

Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη θα μονομαχήσουν για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στον τελικό του Σούπερ Καπ και το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι έτοιμο να τους υποδεχτεί.

Η κάτοχος του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι και η πολυνίκης του Europa League, Σεβίλλη, ρίχνονται στην μάχη για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν.

Σήμερα (Τετάρτη 16/8, 22:00) οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Ελλάδα να φιλοξενεί ευρωπαϊκό τελικό. Το γήπεδο του Ολυμπιακού κρίθηκε κατάλληλο για να φιλοξενήσει μία αναμέτρηση τέτοιου βεληνεκούς από την UEFA και ήδη από χθες (Τρίτη 15/8) έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις.

Οι μεγαλύτεροι αστέρες θα πατήσουν το πόδι σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της χώρας μας και θα μας προσφέρουν σπουδαίες στιγμές.

Τα τρόπαια του Champions League, Europa League και Σούπερ Καπ «στόλισαν» το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά με πλήθος κόσμο να πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο για να φωτογραφηθεί με τις κούπες. Φυσικά υπήρχαν και δραστηριότητες για τα παιδιά που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Οι δύο ομάδες έκαναν τις τελευταίες προπονήσεις τους χθες ενώ στα social media τους δημοσίευαν διαρκώς φωτογραφίες από το γήπεδο το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο για αυτή την ευρωπαϊκή γιορτή του ποδοσφαίρου.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024