Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα: «Τιμή να παίζουμε στο Super Cup Ευρώπης, o τραυματισμός του Ντε Μπρόινε είναι πλήγμα»

Γκουαρντιόλα: «Τιμή να παίζουμε στο Super Cup Ευρώπης, o τραυματισμός του Ντε Μπρόινε είναι πλήγμα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέφερε στη συνέντευξη τύπου του αυριανού μεγάλου αγώνα με τη Σεβίλλη πως είναι «τιμή να παίζουμε στο ευρωπαϊκό Super Cup».

«Ανακούφιση» χαρακτήρισε την κατάκτηση του Champions League, από την ομάδα του, Μάντσεστερ Σίτι, για πρώτη φορά στην Ιστορία των «πολιτών», ο Πεπ Γκουαρντιόλα και τόνισε πως είναι «τιμή να παίζουμε στο ευρωπαϊκό Super Cup», ενόψει του αυριανού μεγάλου αγώνα με τη Σεβίλλη (16/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, συγκεκριμένα είπε: «Είναι ανακούφιση για εμάς η κατάκτηση του Champions League, να σου λένε πως είσαι επτά χρόνια χωρίς να το κατακτάς, είναι δύσκολο να παίρνεις το τρόπαιο. Δεν είναι πάντως αρκετό, αν ήταν έτσι θα τους αφήναμε όλους σπίτι. Είμαστε αρκετά πεινασμένοι για να αγωνιστούμε, να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας. Εάν κάποιος θέλει να μας αφαιρέσει τα τρία στέμματα, θα χρειαστεί να παλέψουν μαζί μας».

Ο Γκουαρντιόλα πρόσθεσε: «Χρειάζεται να κατακτήσεις είτε το Champions League είτε το Europa League για να είσαι σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου και να αγωνιστείς αύριο. Δεν είναι εύκολο, ίσως για την Σεβίλλη ήταν ευκολότερο επειδή έχουν κατακτήσει πολλά Europa League. Όταν παίζουν καλά, νικούν, έχουν χαρακτήρα και αντοχή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαιρόμαστε που δίνουμε αυτό το ματς επειδή χρειάστηκε να κατακτήσουμε το Champions League. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία, ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουμε».

Ο Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε που θα τον κρατήσει 3-4 μήνες εκτός δράσης λέγοντας: «Θα δούμε τις επόμενες ημέρες για την επέμβαση. Το χειρουργείο είναι χειρουργείο. Θα χρειαστεί 3-4 μήνες. Ο τραυματισμός του Κέβιν είναι πλήγμα, μεγάλη απώλεια. Έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν λείψει για πολύ καιρό, είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε εναλλακτικές. Ο Κέβιν είναι αναντικατάστατος, αλλά έχουμε ταλαντούχους παίκτες».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024