Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Angus Cloud: Στη δημοσιότητα το βίντεο που του έδωσε τον ρόλο του στο «Euphoria»

Angus Cloud: Στη δημοσιότητα το βίντεο που του έδωσε τον ρόλο του στο «Euphoria»

Ο φύλακας άγγελος της Zendaya άφησε την τελευταία του πνοή στις 31 Ιουλίου, σοκάροντας το Χόλιγουντ και τους θαυμαστές του.

Ο Angus Cloud, ο «Fez» της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Euphoria», βρέθηκε νεκρός στις 31 Ιουλίου στο σπίτι του, στο Όκλαντ της Καλιφόρνια.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 25 ετών σοκάροντας το Χόλιγουντ και βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του.

Δύο εβδομάδες μετά το θάνατό του, η μητέρα του, Lisa Cloud Mclaughlin, μοιράστηκε ένα αδημοσίευτο βίντεο, που είναι εκείνο που παρακίνησε τους συντελεστές του «Euphoria» να τον καλέσουν σε οντισιόν και, τελικά, να του δώσουν το ρόλο του «Fez».

Πρόκειται για ένα κλιπ διάρκειας έξι λεπτών, στο οποίο αφού ο Cloud χαρακτηρίζει τον εαυτό του αδέξιο, περιγράφει μια σκηνή όπου εισέβαλαν με τους φίλους του στο ζωολογικό κήπο του Σαν Φρανσίσκο και βρέθηκαν στο χώρο των καγκουρό.

Στη συνέχεια μιλάει για τους αγαπημένους του και κάνει λόγο για την «καλύτερη περίοδο της ζωής του». «Για την αγάπη που έχω να δώσω και να πάρω, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Με περιβάλλει παντού. Νιώθω ευλογημένος που είμαι ζωντανός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

«Δεν είχε πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του»

Ο Angus Cloud στο «Euphoria» υποδυόταν τον «Fez», τον έμπορο ναρκωτικών του χαρακτήρα της Zendaya και τον φύλακα άγγελό της. Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 31 Ιουλίου ενώ πρόσφατα είχε χάσει και τον πατέρα του.

Η μητέρα του, Lisa Cloud, αρχικά υπέθεσε ότι ο γιος της άφησε την τελευταία του πνοή από υπερβολική δόση. Ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη εξηγήσεις για την αίτια θανάτου του.

Τα δημοσιεύματα που υπονοούσαν ότι ο 25χρονος «έβαλε τέλος στη ζωή του» οργίασαν. Μέσα στον πόνο της η Lisa Cloud θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει τι συνέβη με τον θάνατο του γιου της.
Σε ανάρτησή της, περιέγραψε την τελευταία μέρα του Angus και τόνισε ότι είχε σχέδια για τη ζωή του.

«Φίλοι, θέλω όλοι να ξέρετε ότι εκτιμώ την αγάπη σας για την οικογένειά μου σε αυτή τη συγκλονιστική στιγμή. Θέλω επίσης να ξέρετε ότι αν και ο γιος μου βρισκόταν σε βαθιά θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του πατέρα του από μεσοθηλίωμα, η τελευταία του μέρα ήταν μια χαρούμενη μέρα.

Αναδιοργάνωνε το δωμάτιό του και τοποθετούσε αντικείμενα στο σπίτι με σκοπό να μείνει για λίγο στο σπίτι που αγαπούσε. Είχε πρόθεση να συντηρήσει τις αδελφές του στο κολέγιο, αλλά να βοηθήσει και εμένα συναισθηματικά και οικονομικά. Δεν είχε πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του», έγραψε στην ανάρτησή της.

Και συμπλήρωσε: «Όταν αγκαλιαστήκαμε για καληνύχτα, είπαμε πόσο αγαπιόμαστε και είπε ότι θα με δει το πρωί. Δεν ξέρω αν ή τι μπορεί να έβαλε στο σώμα του μετά από αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έβαλε το κεφάλι του στο γραφείο όπου δούλευε πάνω σε έργα τέχνης, αποκοιμήθηκε και δεν ξύπνησε».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Μπορεί να μάθουμε ότι πήρε υπερβολική δόση κατά λάθος και τραγικά είναι απολύτως σαφές ότι δεν είχε σκοπό να φύγει από αυτόν τον κόσμο. Οι αγώνες του ήταν πραγματικοί. Έδωσε και έλαβε τόση πολλή αγάπη και υποστήριξη».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο θάνατός του δεν ήταν εσκεμμένος. «Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι ο θάνατός του ήταν σκόπιμος. Θέλω να ξέρετε ότι αυτό δεν ισχύει», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι ο τραυματισμός του στο κεφάλι πριν από 10 χρόνια ήταν τόσο σοβαρός, που έζησε από θαύμα.

«Του δόθηκαν 10 χρόνια μπόνους και τα γέμισε με δημιουργικότητα και αγάπη. Η δουλειά του στο Euphoria έγινε αλεξικέραυνο για τη γενιά του και άνοιξε μια συζήτηση για τη συμπόνια, την αφοσίωση, την αποδοχή και την αγάπη. Για να τιμήσετε τη μνήμη του κάντε τυχαίες πράξεις καλοσύνης μέρος της καθημερινότητάς σας. Ευλογημένες οι καρδιές σας», κατέληξε.

Ποιος ήταν ο Angus Cloud

O Angus Cloud γεννήθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνια στις 10 Ιουλίου 1998. Ήταν ο μεγαλύτερος από τα αδέρφια του, καθώς είχε μικρότερες δίδυμες αδερφές, τη Μόλι και τη Φιόνα.

Σπούδασε στο Τμήμα Σχεδιασμού και Παραγωγής της Σχολής Τεχνών του Όκλαντ, όπου και ήταν συμμαθητής, με τη συμπρωταγωνίστριά του, Zendaya. Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με τον φωτισμό παραστάσεων, αλλά και την ηχοληψία.

Έγινε κυρίως γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην πολυβραβευμένη σειρά «Euphoria» του ΗΒΟ, τον οποίο μάλιστα πήρε ενώ εργαζόταν σε εστιατόριο του Μπρούκλιν.

Από το 2019 έως το 2022, υποδυόταν τον «Fez» έναν έμπορο ναρκωτικών με «χρυσή» καρδιά, ο οποίος προσπαθούσε να προστατεύσει τη φίλη του Rue Bennet (την οποία υποδύεται η Zendaya). Στη δεύτερη σεζόν, αναπτύσσει μια δυνατή φιλία με τη Lexi.

Επίσης, είχε παίξει στις ταινίες «The Line» και «North Hollywood» ενώ είχε εμφανιστεί και σε βιντεοκλίπ διάφορων ράπερ, όπως οι Becky G, Karol G και Juice WRLD

Το 2022 έγινε το πρόσωπο του αρώματος «Polo» της Ralph Lauren.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024