Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντέμι Μουρ: Ζει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα - Για κρουαζιέρα στα νησιά η ηθοποιός

Ντέμι Μουρ: Ζει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα – Για κρουαζιέρα στα νησιά η ηθοποιός

Η 60χρονη σταρ απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν σταματά να κολυμπά στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Τις διακοπές της στη χώρα μας συνεχίζει να απολαμβάνει η Ντέμι Μουρ. Η διάσημη ηθοποιός φιλοξενείτε στο γιοτ Ελλήνων φίλων και κουμπάρων της και αυτές τις ημέρες κάνει τουρ στα ελληνικά νησιά.

Η 60χρονη σταρ απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνει τις βουτιές της και περνά όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με τους φίλους της.

Παπαράτσι την εντόπισαν και τη φωτογράφισαν ενώ κολυμπούσε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Στα στιγμιότυπα, που δημοσιεύει η Daily Mail, η πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις βρίσκεται πάνω στο σκάφος. Φορώντας ένα πράσινο μπικίνι ετοιμάζεται να βουτήξει στη θάλασσα ενώ άλλη φωτογραφία τη βλέπουμε να κολυμπά.

«Η Ντέμι Μουρ έμοιαζε με γοργόνα, καθώς εθεάθη να κάνει τις βουτιές της. Η 60χρονη επιδείκνυε τη γυμνασμένη της σιλουέτα με ένα πράσινο μπικίνι. Η ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ, καθώς πλατσούριζε στα ζεστά νερά της Μεσογείου. Τα μακριά μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο για το μπάνιο της. Φορούσε φαρδιά γυαλιά τύπου για να προστατεύσει τα μάτια της από τον ήλιο. Μετά το μπάνιο της, η Ντέμι Μουρ επέστρεψε στο σκάφος», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Daily Mail.

Παράλληλα, σημειώνει ότι η ηθοποιός γευμάτισε πρόσφατα με τον Τζεφ Μπέζος και την αρραβωνιαστικιά του, πάνω στο πολυτελές σούπερ γιοτ τους, Koru.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail

«Παράδεισος…»

Tα ξημερώματα της Τετάρτης, η Ντέμι Μουρ δημοσίευσε στα social media τις πρώτες της φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Η Χολιγουντιανή σταρ μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από… τον «παράδεισο» όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε ένα story της.

Χαμογελαστή και φορώντας το μαγιό της, η 60χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έβγαλε selfie φωτογραφία αγκαλιά με τον σκύλο της και με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Αν και δεν πρόσθεσε την τοποθεσία που βρίσκεται, είναι πολύ πιθανό τα στιγμιότυπα να είναι από τη Μύκονο, όπου και εθεάθη πριν από λίγες μέρες να χορεύει πάνω σε καναπέ.

«Παράδεισος ♥️ Ηλιοθεραπεία, παιχνίδια στο νερό, ύπνος με γούνινους φίλους και ένα καλό βιβλίο…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024