Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Τη σκότωσα τη σκύλα» καυχιόταν ο 6χρονος που πυροβόλησε τη δασκάλα του

«Τη σκότωσα τη σκύλα» καυχιόταν ο 6χρονος που πυροβόλησε τη δασκάλα του

Το περιστατικό είχε σοκάρει τη Βιρτζίνια τον περασμένο Ιανουάριο – Με το όπλο της μητέρας του σημάδεψε τη δασκάλα ο 6χρονος

«Τη σκότωσα τη σκύλα» φέρεται να είπε ο 6χρονος που πυροβόλησε τη δασκάλα του τον περασμένο Ιανουάριο σε σχολείο του Νιούπορτ Νιουζ στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. «Εγώ το έκανα, τη σκότωσα τη σκύλα» είπε ο 6χρονος, μιλώντας σε έναν υπάλληλο του σχολείου.

Σύμφωνα με έγγραφα από τις έρευνες της αστυνομίας, που περιήλθαν στην κατοχή του WTKR και επικαλείται το CNN, το παιδί έβγαλε το όπλο από την τσέπη του, σημάδεψε τη δασκάλα του και εκείνη το ρώτησε «τι κάνεις με αυτό;».

Η δασκάλα, Abigail Zwerner, κατέθεσε στις Αρχές ότι ο 6χρονος σταμάτησε για δευτερόλεπτα και «στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά και με τραυμάτισε στο αριστερό χέρι και στο θώρακα». Η γυναίκα βρήκε καταφύγιο σε ένα γραφείο, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αλλά επέζησε.

Είχε προσπαθήσει να πνίξει τη νηπιαγωγό του

«Το παιδί έχει σοβαρά προβλήματα και προσπαθούμε να βεβαιωθούμε ότι το αντιμετωπίζει και κάθε μέρα κάνει βήματα προόδου» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 6χρονου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το παιδί φέρεται να είχε επιχειρήσει να πνίξει τη νηπιαγωγό του. Οι αστυνομικοί μίλησαν και με αυτή τη δασκάλα η οποία περιέγραψε ότι το παιδί «περπάτησε και την πλησίασε από πίσω ενώ εκείνη καθόταν στην καρέκλα της και έβαλε τα χέρια του στον λαιμό της και πνίγοντάς τη σε σημείο που δεν μπορούσε να αναπνεύσει».


Σε δήλωσή του το σχολείο ανέφερε ότι μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, το σχολείο δεν επικοινώνησε ξανά με τον μαθητή.

Η μητέρα του παιδιού 6χρονου δήλωσε ένοχη στις κατηγορίες περί οπλοκατοχής και αναμένεται να κάνει το ίδιο και για την κατηγορία παραμέλησης ανηλίκου.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024