Νέα Φιλαδέλφεια: Με τον Βρούτση επικοινώνησε η υπουργός Αθλητισμού της Κροατίας
Η Υπουργός Αθλητισμού της Κροατίας ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, προσφέροντας κάθε δυνατή συνδρομή της.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, είχε η υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Κροατίας, Νικολίνα Μπρίνγιατς, η οποία εξέφρασε τη βαθιά λύπη και τα συλλυπητήρια της για όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, καταδικάζοντάς τα απερίφραστα.
Ο κ. Βρούτσης και η κ. Μπρίνγιατς συζήτησαν για τα περιστατικά βίας και χουλιγκανισμού και συμφώνησαν πως δεν είναι αποδεκτά και δεν χωρούν στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό.
Η Υπουργός Αθλητισμού της Κροατίας ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, προσφέροντας κάθε δυνατή συνδρομή της.
Ο κ. Βρούτσης την ευχαρίστησε και την προσκάλεσε στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχιστούν από κοντά οι συζητήσεις και η διμερής συνεργασία με στόχο τη δημιουργία ενός κοινού πλαισίου για την αντιμετώπιση του διεθνούς φαινομένου της έξαρσης της οπαδικής βίας.
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία

