Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη in: «Έτσι χάσαμε τους Κροάτες χούλιγκαν, έτσι έγινε το μακελειό» - Τι αναφέρει έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.

Αποκάλυψη in: «Έτσι χάσαμε τους Κροάτες χούλιγκαν, έτσι έγινε το μακελειό» – Τι αναφέρει έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.

Τι αναφέρει σε νεώτερη ενημέρωσή της η αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας - Η παρακολούθηση στην Ελευσίνα κι οι ύποπτοι με τους δύο σουγιάδες. Έγγραφο δείχνει ότι το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας είχε ενημερώσει κεντρικές υπηρεσίες ότι το βράδυ της Δευτέρας θα υπήρχε και συγκέντρωση οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μέσω των καμερών κυκλοφορίας στην εθνική οδό έψαχνε η ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίσει το «διασπασμένο» κομβόι των Κροατών χούλιγκαν στην Εθνική και στην Αττική Οδό.

Επιπλέον όταν βρέθηκαν εντός λεκανοπεδίου ζητήθηκε κι η βοήθεια αστυνομικών περιπολιών να διακριβωθεί που βρίσκονται.

Όμως οι Κροάτες χούλιγκαν χάθηκαν από τα «ραντάρ» της ΕΛ.ΑΣ. και τελικώς οι υπεύθυνοι της ΣΤΑΣΥ ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι έχουν εισέλθει σε συρμούς του ΗΣΑΠ στον σταθμό «Ειρήνη», κρατώντας διάφορα επικίνδυνα αντικείμενα που είχαν στα ΙΧ τους, τα οποία ουδείς είχε ελέγξει για περίπου 600 χιλιόμετρα εντός της χώρας.

Με τις έρευνες των αστυνομικών να εντοπίζονται σε δύο από τους συλληφθέντες στην κατοχή των οποίων βρεθηκαν μαχαίρια όμοια με αυτά που κτύπησαν τον άτυχο 29χρονο Μιχάλη που άφησε την τελευταία του πνοή εξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Το in.gr αποκαλύπτει το αναλυτικό έγγραφο της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας για όσα συνέβησαν την Δευτέρα με την ανενόχλητη άφιξη των Κροατών χούλιγκαν στην Αττική, με την αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ. να τους εντοπίσει αλλά κι όσα συνέβησαν πριν και κατά την διάρκεια του μακελειού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο έγγραφο επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι την αυτοκινητοπομπή των Κροατών χούλιγκαν «υποδέχθηκε» στα διόδια της Ελευσίνας μόνο μία υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της εν λόγω αρμόδιας υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθότι κρίθηκε ότι δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για να στηθεί «μπλόκο» από ισχυρότερες αστυνομικές δυνάμεις ώστε να υπήρχε έστω και στην τελική φαση της πορείας τους, ελεγχος στους Κροάτες χούλιγκαν.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024