Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε η συνάντηση του Οικονόμου με τον Μπάλλα

Αναβλήθηκε η συνάντηση του Οικονόμου με τον Μπάλλα

Μετά τα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επέστρεψε στην Αθήνα

Υπό την σκιά των επεισοδίων που εκτυλίχθησαν την Δευτέρα (07/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (08/08) συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, με τον υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας, Ταουλάντ Μπάλλα, στο σταθμό της Κακαβιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 22 χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, από μαχαίρι, έξω από το γήπεδο του δικεφάλου.

Δεκάδες συλλήψεις

Όταν οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο που έγιναν οι συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια, έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να τις διαλύσουν, ενώ προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές που αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Συνολικά, συνελήφθησαν 96 άτομα, εκ των οποίων 8 είναι τραυματίες και νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ οι υπόλοιποι 88 κρατούνται στη ΓΑΔΑ. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 82 Κροάτες, έναν Αυστριακό, ένα Βόσνιο, έναν Αλβανό, ένα Γερμανό και δύο Έλληνες.  Οι συλληφθέντες που βρίσκονται στο νοσοκομείο είναι πέντε Έλληνες και τρεις Κροάτες.

Έδρασαν με σχέδιο οι Κροάτες

Παρά την απαγόρευση μετακίνησης που υπήρχε, οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθαν στην χώρα μεμονωμένα με τα αυτοκίνητα τους. Από ότι φάνηκε δε έδρασαν οργανωμένα με συγκεκριμένο σχέδιο προχωρώντας σε άγριες συμπλοκές, ενώ προκάλεσαν αρκετές καταστροφές γύρω από το γήπεδο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, όσοι κινούνταν το απόγευμα της Δευτέρας στην εθνική οδό, παρατηρούσαν με έκπληξη τα δεκάδες οχήματα με κροατικές πινακίδες, που διέσχισαν τη χώρα χωρίς να τους γίνει κανένας έλεγχος.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024