Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό - Ένας σοβαρά τραυματισμένος

Άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό – Ένας σοβαρά τραυματισμένος

Ντου στη Νέα Φιλαδέλφεια έκαναν περίπου 200 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκαλώντας βίαια επεισόδια. Ενας σοβαρά τραυματισμένος και αρκετοί τραυματίες σε καλύτερη κατάσταση.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι παρά την απαγόρευση μετακίνησης από την UEFA  ξεκίνησαν οδικώς από την κροατική πρωτεύουσα με προορισμό την Αθήνα.

Ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League περίπου 200 φίλοι των Κροατών βρέθηκαν στην πλατεία της «OPAP Arena» και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

Υπάρχουν αναφορές για βανδαλισμούς σε καταστήματα που βρίσκονται πέριξ του γηπέδου αλλά και για ζημιές στον ατσάλινο αετό. Επίσης, οι συγκεκριμένοι οπαδοί επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο βρίσκοντας, ωστόσο, τις πόρτες κλειστές. Από τα επεισόδια υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 200 οπαδοί άρχισαν να τραμπουκίζουν όποιον ήταν εκεί και μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας.

Βίντεο από τη στιγμή των επεισοδίων

View this post on Instagram

A post shared by @ultrasbalkanofficial


Ωστόσο, μέχρι να επέμβει η ΕΛ.ΑΣ. που όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες καθυστέρησε οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς.

Στο γήπεδο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για έναν σοβαρά τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο που παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών, με τους οπαδούς της Ντιναμό να φεύγουν προς τη στάση του ΗΣΑΠ στον Περισσό.

Μάλιστα το γεγονός ότι οπαδοί των Κροατών έφθαναν οδικώς στην Αθήνα από το Ζάγκρεμπ είχε γίνει γνωστό από το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς είχε διαρρεύσει βίντεο στα social media από τη μετακίνησή τους.

Βίντεο από τη μετακίνησή τους

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024