Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως καταλήγει στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει και του πρώτου παιχνιδιού απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Ένωση αναμένεται να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση σήμερα (7/8), με τον Ματίας Αλμέιδα να βγάζει τα τελευταία συμπεράσματα όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα ξεκινήσει κόντρα στους Κροάτες.

Προς το παρόν, όπως έχουν τα πράγματα αυτή την στιγμή, ο Στάνκοβιτς έχει το προβάδισμα για να καθίσει κάτω από τα δοκάρια αντί του Αθανασιάδη, ο Ρότα είναι φαβορί αντί του Σιντιμπέ, όπως και ο Χατζιφασί έναντι του Μοχαμάντι, ενώ και ο Ελίασον είναι πιθανό να ξεκινήσει στη θέση του Άμραμπατ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις άλλες θέσεις, ο Βίντα είναι «οκ» αφού προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα και θα βρεθεί στο πλευρό του Μουκουντί. Ο Γιόνσον και ο Σιμάνσκι θα είναι τα δύο χαφ, ο Πινέδα αναμένεται να πάει στα αριστερά, με τον Τσούμπερ να έχει υποστηρικτικό ρόλο στον Γκαρσία που θα είναι στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα λήγει και η προθεσμία για τις δύο αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει κάθε ομάδα στην ευρωπαϊκή λίστα, με τον Πόνσε να είναι πιθανό να βρεθεί σε αυτή, ενώ ερωτηματικό παραμένει και ο Αραούχο που επιστρέφει από τον σοβαρό του τραυματισμό.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024