Στο Ισράηλ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της συνάντησης με τον Ισραηλινό ομόλογο του
Ο Νίκος Δένδιας πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ. Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει ότι: «Εγκάρδια υποδοχή από τον Ισραηλινό ομόλογό μου, Γιοάβ Γκάλαντ, στο υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ».
«Θα συζητήσουμε για την εμβάθυνση της Στρατηγικής Αμυντικής Σχέσης Ελλάδας-Ισραήλ και τη συνεργασία μας για την προώθηση της ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή μας», προσθέτει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ακόμη, λόγω μεγαλύτερης διάρκειας του προγράμματος συναντήσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, στο υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ, η επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων – η οποία είχε προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα- θα γίνει τελικά σε προσεχές χρονικό διάστημα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Cordial welcome by my Israeli counterpart, Mr. @yoavgallant, at the Ministry of Defence of Israel. We will discuss on deepening the 🇬🇷🇮🇱 Strategic Defence relation and on promoting security and stability in our broader region. pic.twitter.com/Sy0JANL9Q4
— Nikos Dendias (@NikosDendias) August 7, 2023
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Νικ Κέιβ και Μπράις Ντέσνερ: Πρώτη φορά υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- Δημοσκόπηση: Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν όλα τα κόμματα είχαν άλλον αρχηγό – Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό

