Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Marvel’s Spider-Man 2: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα συλλεκτική κονσόλα PS5

Marvel’s Spider-Man 2: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα συλλεκτική κονσόλα PS5

Ο αγαπημένος μας σούπερ ήρωας έρχεται στην νέα συλλεκτική κονσόλα PlayStation 5 και στο χειριστήριο DualSense.

Τα νέα είναι εξαιρετικά καλά για τους θαυμαστές του Spider-Man και ήρθαν από την Andrea Perez (Senior Vice President, Brand, Product & Services Marketing). Σε ανάρτησή της στο PlayStation Blog ανακοίνωσε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα συλλεκτική κονσόλα PlayStation 5 και ενός χειριστηρίου DualSense εμπνευσμένα και τα δύο από τον σούπερ ήρωα της Marvel.

Τι γνωρίζουμε για το Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Bundle

Το Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Bundle θα μας κάνει να ανυπομονούμε για το φθινόπωρο, αφού θα κυκλοφορήσει επόσημα την 1η Σεπτεμβρίου 2023. Θα περιλαμβάνει την κονσόλα PlayStation 5 αλλά και το χειριστήριο DualSense με καλύμματα μαύρο και κόκκινου χρώματος και φυσικά, το λευκό λογότυπο του Spider-Man.

Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις δεν έχουν επιλεγεί τυχαία αλλά αποδίδουν την έλευση του Venom, του εξωγήινου – συμβιωτικού οργανισμού, που ετοιμάζεται να «καταβροχθίσει» τους δύο Spider-Men, τον Peter Parker και τον Miles Morales.

Εκτός από το PlayStation 5, μοναδικό σχεδιασμό έχει και το χειριστήριο DualSense που έρχεται σε μαύρο και κόκκινο χρωματικό συνδυασμό. Τα κουμπιά του είναι λευκά και συνδυάζονται αρμονικά με το λογότυπο του σούπερ ήρωα, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του touchpad. Φυσικά, από τα περιεχόμενα δεν θα λείπει και το Marvel’s Spider-Man 2 σε ψηφιακή μορφή.

Επιπλέον Andrea Perez ανακοίνωσε ότι θα είναι διαθέσιμα και ξεχωριστά τα νέα PS5™ Console Covers – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition, PS5™ Digital Edition Console Covers – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition και DualSense™ Wireless Controller – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition.

Μέχρι λοιπόν, την επίσημη κυκλοφορία του, μπορείτε να βρείτε τόσο το PlayStation 5 όσο και το χειριστήριο DualSense σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε κονσόλες και gamepads ενώ θα τα παραλάβετε στην ώρα τους, στην πόρτα σας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA. Τώρα μπορείτε να βρείτε όσα αναζητάτε σε καλοκαιρινή έκπτωση έως και -80% ενώ επωφελείστε και από 10€ επιστροφή απευθείας, απλώς ολοκληρώνοντάς τις αγορές σας με οποιαδήποτε κάρτα Visa.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024