Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Samsung Galaxy S23: Χαρακτηριστικά, τιμές και… εκπτώσεις

Samsung Galaxy S23: Χαρακτηριστικά, τιμές και… εκπτώσεις

Από κάμερες 200 MP έως overclocked chipsets, τα τρία κορυφαία Samsung είναι ασυναγώνιστα

Ενσωματώνοντας το DNA της σειράς Samsung Galaxy Note και τη δυνατότητα υπογραφής της σειράς Galaxy S με την πρωτοποριακή κάμερα της, η Samsung δημιούργησε το πιο επικό smartphone, προσφέροντας μια απόλυτη premium εμπειρία χρήστη. Πρόκειται για τη νέα σειρά Galaxy S23 που κυκλοφορεί με τρία ολοκαίνουρια μοντέλα:  Το Galaxy S23, S23+ και Galaxy S23 Ultra.

Τα Galaxy S23, S23 Plus και S23 Ultra μοιράζονται χαρακτηριστικά όπως το One UI 5.1, τέσσερις σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος (και πέντε χρόνια ενημερωμένων εκδόσεων ασφαλείας), μια βαθμολογία IP68, ασύρματη φόρτιση 15W και Gorilla Glass Victus 2 .

Και οι τρεις συσκευές Galaxy S23, συμπεριλαμβανομένου του βασικού μοντέλου, τροφοδοτούνται από το Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy , μια υπερχρονισμένη έκδοση του chipset Snapdragon 8 Gen 2.

Αυτό το chipset είναι χρονισμένο στα 3,36 GHz σε σύγκριση με την ταχύτητα ρολογιού των 3,19 GHz του τυπικού SoC, ενώ υπάρχει επίσης αναβάθμιση GPU από 680 MHz σε 719 MHz. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό συνεπάγεται μια αρκετά σημαντική αναβάθμιση απόδοσης και αποδοτικότητας σε σχέση με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 της σειράς Galaxy S22

Οι εξαιρετικά βελτιωμένες επιδόσεις δεν θα ήταν πραγματικότητα χωρίς την μνήμη RAM, που ξεκινάει από τα 8GB για όλα τα μοντέλα Galaxy S23 (128GB/256GB), S23+ (256GB/512GB) και S23 Ultra για την έκδοση των 256GB, και φτάνει τα 12GB για την έκδοση του S23 Ultra με τα 512GB και 1TB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Επίπεδες οθόνες

Τα Galaxy S23 και S23+ προσφέρουν επίπεδες οθόνες στις 6,1 και 6,6 ίντσες αντίστοιχα. Για την καλύτερη εμπειρία θέασης που σας προσφέρει επίσης βελτιωμένη άνεση, η οθόνη του Galaxy S23 είναι τώρα πιο φωτεινή από ποτέ για να ταιριάζει με αυτή του Galaxy S23+ και του Galaxy S23 Ultra.

Υπέροχες λήψεις

Το S23 Ultra προσφέρει το πιο προηγμένο σύστημα κάμερας της Samsung Galaxy, προσαρμοσμένο για σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και σχεδιασμένο για να αποδίδει απίστευτες λεπτομέρειες.

Οι βελτιωμένες δυνατότητες Nightography μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο η σειρά Galaxy S23 βελτιστοποιεί τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών περιβάλλοντος.

Η κάμερα selfie του Galaxy S23 Ultra είναι η πρώτη κάμερα selfie Super HDR της Samsung που διαθέτει ένα νέο προηγμένο AI βασισμένο σε αντικείμενα που μπορεί να αναλύσει κάθε λεπτομέρεια στο κάδρο, αντανακλώντας προσεκτικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά του θέματος στις εικόνες που τραβήχτηκαν.

Ομως και τα Galaxy S23 και S23+ διαθέτουν και τα δύο δυνατότητες Super HDR, με γρήγορη αυτόματη εστίαση, άλμα από 30fps σε 60fps, προσφέροντας πολύ καλύτερες selfies και βίντεο.

Samsung Galaxy S23+

Λήψεις επαγγελματικού επιπέδου με αυθεντικά χρώματα και κάθε λεπτομέρεια, χάρη στην κύρια κάμερα 50MP,τους εκπληκτικούς φακούς της συσκευής και την τεχνολογία ΑΙ προσφέρει το Samsung Galaxy S23 plus.

Απολαύστε ατέλειωτες ώρες gaming ή κάντε streaming οπουδήποτε με την προσαρμοστική ορατότητα που παρέχει βέλτιστο χρώμα και φωτεινότητα, σε κάθε φωτισμό. Τα προσαρμοστικά 120Hz εξομαλύνουν την κύλιση, ενώ η ασπίδα Eye Comfort Shield εμποδίζει τα μάτια σας να κουραστούν, ακόμη και όταν βλέπετε στο σκοτάδι.

Συγχρονίστε το τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας για μια εμπειρία 2 σε 1. Χωρίς να αλλάζετε το ποντίκι, το πληκτρολόγιο ή το touchpad, μπορείτε να κάνετε drag and drop, αντιγραφή και επικόλληση και να πληκτρολογείτε και στις δύο συσκευές για την πιο αποδοτική χρήση του χρόνου σας.

Αγοράστε το

Samsung Galaxy S23 Ultra

Με το Samsung Galaxy S23 Ultra πραγματοποίηστε λήψεις επαγγελματικού επιπέδου με αυθεντικά χρώματα και κάθε λεπτομέρεια, χάρη στην κύρια κάμερα 200MP,τους εκπληκτικούς φακούς της συσκευής.

Το S Pen διατηρεί ζωντανή την κληρονομιά του Galaxy Note. Καταγράψτε ασυναρτησίες, ιδιοφυείς σκέψεις και όλα τα ενδιάμεσα με το ενσωματωμένο S Pen. Μπορείτε ακόμη και να τραβήξετε φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε χρονοδιακόπτη για selfie.

Κάθε στυλό μπορεί να γράψει λέξεις. Το S Pen τραβάει φωτογραφίες σαν ένα απομακρυσμένο κουμπί κλείστρου φωτογραφικής μηχανής, ζωγραφίζει όμορφα και μπορεί ακόμη και να μετατρέψει χειρόγραφα σε κείμενο.

Μεταμορφώστε τον έναστρο ουρανό σε έργο τέχνης. Ενεργοποιήστε το Hyperlapse για να καταγράψετε timelapses με φωτεινή διαύγεια, επιταχύνοντας λεπτά υλικού σε εντυπωσιακά δευτερόλεπτα.

Τραβήξτε έως και εννέα καρέ και δείτε τα να τοποθετούνται αυτόματα μαζί για να δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης πολλαπλής έκθεσης.

Αγοράστε το

Και φυσικά Θα βρείτε το αγαπημένο σας μοντέλο σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε smartphones ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο αφού θα βρείτε όσα αναζητάτε έως -80% χάρη στις καλοκαιρινές εκπτώσεις της πλατφόρμας.

Όποιο και αν επιλέξετε θα το παραλάβετε εύκολα, στην ώρα του στην πόρτα σας χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.gr οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα το νέο app του SHOPFLIX.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024