Μεντβέντεφ: «Να προσεύχεστε να μην κερδίσουν οι Ουκρανοί»
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, αποκρούοντας την αντεπίθεση του συλλογικού εχθρού, προστατεύουν τους πολίτες της Ρωσίας» ανέφερε ο Μεντβέντεφ
Νέες απειλές εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας και της Δύσης, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρει ότι «Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την ‘’παγκόσμια πυρηνική φωτιά’’ να φουντώσει».
«Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της «ρωσικής γης», δηλαδή τις κατεκτημένες από τη Ρωσία ουκρανικές περιοχές, η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος», απειλεί για ακόμη φορά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
«Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την ‘’παγκόσμια πυρηνική φωτιά’’ να φουντώσει» αναφέρει σε μήνυμά του στο Telegram ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας στη σκιά των επιθέσεων drones στη Μόσχα με έναν τραυματία.
Το μήνυμα Μεντβέντεφ
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, αποκρούοντας την αντεπίθεση του συλλογικού εχθρού, προστατεύουν τους πολίτες της Ρωσίας και της γης μας. Αυτό είναι προφανές σε όλους τους αξιοπρεπείς ανθρώπους. Αλλά πέρα από αυτό, αποτρέπουν τις παγκόσμιες συγκρούσεις.
Άλλωστε, αν φανταστούμε ότι η επίθεση των Ουκρομπαντεριστών (σ.σ Στέπαν Μπαντέρα, ο θεωρητικός του ουκρανικού εθνικισμού που συνεργάστηκε με του Ναζί) με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ ήταν επιτυχής και καταλάμβαναν μέρος της γης μας, τότε θα έπρεπε, δυνάμει των κανόνων του διατάγματος του Προέδρου της Ρωσίας της 06/02 /2020, να προχωρήσουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων. Απλώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Επομένως, οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας. Δεν αφήνουν την παγκόσμια πυρηνική φωτιά να φουντώσει».
Δείτε την ανάρτηση του Μεντβέντεφ
- Φωτιά στο Αγρίνιο – Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη
- Δύο καλοκαιρινά gadget που μετατρέπουν την άνεση σε… προέκταση του χεριού μας
- Προβλέψεις-σοκ από την Παγκόσμια Τράπεζα για ανάπτυξη και πληθωρισμό
- ΠΑΣΟΚ για νόμο Πιερρακάκη: Εικονική μη κερδοσκοπία, εικονικές διαδικασίες, εικονικά πανεπιστήμια
- Η παγκόσμια πείνα μειώνεται, αλλά εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να υποφέρουν
- Νότια Κορέα: Εστιάτορας κινδυνεύει με φυλάκιση γιατί σέρβιρε γλυκό με μυρμήγκια
- «Ο ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τον Χοσελού στη Μαδρίτη»
- Το Μπενίν και η Γκάνα υπέρ της μαροκινής πρότασης για αυτονομία στη Δυτική Σαχάρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/guilherme-stecanella-NT2jndF5Vpo-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442