Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουίνεθ Πάλτροου: Ντοκιμαντέρ θα γίνει η δίκη της για το ατύχημα σκι

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ντοκιμαντέρ θα γίνει η δίκη της για το ατύχημα σκι

Μόλις τρεις μήνες αφότου οι ένορκοι έκριναν ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν έφταιγε στη δίκη για το ατύχημα με το σκι, ένα ντοκιμαντέρ για την αγωγή βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Νωρίτερα φέτος, φάνηκε ότι όλος ο κόσμος είχε επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη δικαστική υπόθεση: αυτή της Γκούινεθ Πάλτροου.

Τώρα, η ιστορία που απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων πρόκειται να μετατραπεί σε ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Gwyneth vs. Terry: The Ski Crash Trial».

Η δίκη

Ο Τέρι Σάντερσον ζητούσε 300.000 δολάρια, κατηγορώντας την Πάλτροου ότι έπεσε στην πλάτη του ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Deer Valley το 2016.

Στην αγωγή που κατέθεσε το 2019 (με την οποία αρχικά ζητούσε 3,1 εκατομμύρια δολάρια), ισχυρίστηκε ότι το υποτιθέμενο ατύχημα στο σκι τον άφησε με «εγκεφαλική βλάβη, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς».

Στην ανταγωγή της, η ηθοποιός αρνήθηκε ότι έπεσε πάνω του και ισχυρίστηκε ότι εκείνος ήταν αυτός που προκάλεσε τη σύγκρουση με το σκι, υποστηρίζοντας ότι «έπεσε στην πλάτη της» και «την κατηγόρησε γι’ αυτό σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τη διασημότητα και τον πλούτο της».

Μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας στο δικαστήριο στις 30 Μαρτίου, η Πάτροου λίγο πριν βγει από την αίθουσα του είπε: «Σου εύχομαι καλή τύχη».

Το ντοκιμαντέρ

Η δίκη απασχόλησε τόσο πολύ αναφορικά με το ποιος έπεσε με το σκι πάνω σε ποιον όσο και για το αξιοζήλευτο στυλ της Πάλτροου στο δικαστήριο. Δεν είναι ακόμη σαφές αν το ντοκιμαντέρ θα αποκαλύψει κάτι νέο για την αστική υπόθεση της Γιούτα.

Το ντοκιμαντέρ θα βασίζεται στην αγωγή της Πάλτροου από τον Τέρι Σάντερσον – και στη συνέχεια την ανταγωγή του – μετά τη σύγκρουση του διδύμου σε μια πίστα σκι στη Γιούτα το 2016, με αποτέλεσμα ο Σάντερσον να ισχυριστεί ότι υπέστη σωματικές βλάβες και συναισθηματική δυσφορία.

Η Πάλτροου κρίθηκε αθώα από τους ενόρκους τον Μάρτιο. Η δίκη, η οποία έλαβε χώρα στις αρχές του 2023, συζητήθηκε ασταμάτητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις λεπτομέρειες να αναλύονται και αμέτρητα memes να γεννιούνται.

Το πιο αξιοσημείωτο από αυτά, ήταν η καταγγελία της Πάλτροου ότι «έχασε μισή μέρα σκι» και η αποχαιρετιστήρια ατάκα της προς τον Σάντερσον: «Σου εύχομαι καλή τύχη».

Το ντοκιμαντέρ θα περιέχει δύο τμήματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024