Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, καθώς σημειώθηκε επεισόδιο σε βάρος του διευθυντή της Διεύθυνσης Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ, στον οποίο είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με το larissanet.gr, το διευθυντικό στέλεχος του ΟΣΕ, έχοντας ολοκληρώσει την απολογία του στον ανακριτή και μένοντας ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ, κάθισε σε κατάστημα εστίασης πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, όταν δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο εν λόγω διευθυντής μετέβη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας