Τέμπη: Επίθεση από συγγενείς θυμάτων δέχθηκε ο Διευθυντής Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων του ΟΣΕ μετά την απολογία του
Μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης.
Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, καθώς σημειώθηκε επεισόδιο σε βάρος του διευθυντή της Διεύθυνσης Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ, στον οποίο είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με το larissanet.gr, το διευθυντικό στέλεχος του ΟΣΕ, έχοντας ολοκληρώσει την απολογία του στον ανακριτή και μένοντας ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ, κάθισε σε κατάστημα εστίασης πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, όταν δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο εν λόγω διευθυντής μετέβη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
- Blue Monday: Είναι όντως η «Μπλε Δευτέρα» η πιο στενάχωρη μέρα του χρόνου και τι να κάνουμε γι’αυτο;
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Έτος καταστροφής το 2025 για τα κρυπτονομίσματα
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου
- Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα – Συνεδριάζει το πρωί η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου στην Πολιτική Προστασία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)


























































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442