Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες του ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ, στο διάστημα από 21-3-2017 έως 15-11-2019, και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ.
Και οι δύο εμπλέκονται στην υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με τη δικαστική έρευνα να συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.
Ο μεν διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων & Ηλεκτροκίνησης αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, o Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστημάτων δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων μετά το πέρας της απολογίας του, όταν κάθισε σε κατάστημα εστίασης.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο εν λόγω διευθυντής μετέβη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα