Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαμπρίνα Ιονέσκου σε Στεφ Κάρι: «Είσαι έτοιμος για διαγωνισμό τριών πόντων;»

Σαμπρίνα Ιονέσκου σε Στεφ Κάρι: «Είσαι έτοιμος για διαγωνισμό τριών πόντων;»

H γκαρντ των New York Liberty κατάφερε να σκοράρει 25 από τις 27 μπάλες που είχε στη διάθεσή της.

Ήταν από τις παραστάσεις που θέλεις να δεις ξανά και ξανά. Να τις αναζητείς στο διαδίκτυο και να εντυπωσιάζεσαι.

Η Σαμπρίνα Ιονέσκου υπέγραψε τον καλύτερο διαγωνισμό τριπόντων στην ιστορία του αμερικάνικου μπάσκετ, είτε αυτός είναι για το ΝΒΑ είτε πρόκειται για τις γυναίκες (WNBA).

H γκαρντ των New York Liberty κατάφερε να σκοράρει 25 από τις 27 μπάλες που είχε στη διάθεσή της, χάνοντας το πρώτο (!) σουτ και ευστοχώντας μετά σε 20 συνεχόμενα. Εφτασε τους 37 από τους πιθανούς 40 πόντους και «έγραψε» ιστορία.

Στον κόσμο του μπάσκετ προκλήθηκε …σεισμός, κυρίως γιατί η με καταγωγή από τη Ρουμανία παίκτρια ξεπέρασε τους Στεφ Κάρι (2021) και Ταϊρίς Χάλιμπερτον (2023). Είχαν φτάσει τους 31 πόντους. Στην τελική φάση είχε 22 ο Καρλ-Αντονι Τάουνς, το 2022. Φυσικά, για γυναίκες, δεν μπορεί να γίνει κουβέντα: η Ιονέσκου έκανε όλες να …τρώνε τη σκόνη της!

Ο Κάρι εντυπωσιάστηκε, έγραψε «είναι γελοίο» και λίγο μετά έβγαλε φωτογραφία με την ηλικίας 25 παίκτρια. Τι του είπε αυτή; «Είσαι έτοιμος για έναν διαγωνισμό μεταξύ μας»; Ο Πάου Γκασόλ, γνωρίζει την Ιονέσκου και με τη σειρά του είπε «η Σαπρίνα είναι μαγική».

Πώς αντιμετώπισε η Ιονέσκου το ρεκόρ που έκανε; «Ναι, ήξερα ότι θα έμπαιναν μέσα. Είχα πολλή αδρεναλίνη. Ήταν ο τελευταίος γύρος και μόλις είχα χάσει στον διαγωνισμό δεξιοτήτων. Δεν θα έχανα ξανά», υποστήριξε. Το 44,6% που έχει στα τρίποντα στη Λίγκα είναι το τέταρτο καλύτερο ρεκόρ αλλά στην τελική φάση, στον διαγωνιστικό ουδέποτε είχε πάει πάνω από το 33%.

«Δούλεψα πολύ για να μπορέσω να σουτάρω με τον τρόπο που το έκανα από το τρίποντο. Είναι αρκετά ικανοποιητικό», πρόσθεσε και μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε πως θα ετοιμάσει βίντεο ώστε να το στείλει στον προπονητή της, Σάντι Μπροντέλο, ώστε «να κάνει παραπάνω plays για μένα!».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024