Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Σακίρα (και) για τον Αλκαράθ στο Λονδίνο»

«Η Σακίρα (και) για τον Αλκαράθ στο Λονδίνο»

Τα σκανδαλοθηρικά καταμαρτυρούν… τρίγωνα και τετράγωνα στην Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Σε άλλα μονοπάτια έχει οδηγήσει τη Σακίρα ο χωρισμός της με τον Πικέ. Προφανώς και είναι ελεύθερο κορίτσι και μπορεί να κάνει ότι θέλει στη ζωή της. Είναι όμως κι από τις πιο διάσημες στον κόσμο και αυτό είναι κάτι την κάνει θέμα σε ότι κι αν κάνει σε όλο τον πλανήτη. Τα ερωτικά της είναι η βάση των αναζητήσεων και των σκανδαλοθηρικών ιστοσελίδων.

Ήδη γράφουν και ξαναγράφουν για το ραντεβού της με τον Τζίμι Μπάτλερ. Οι περισσότεροι τους θεωρούν ήδη ζευγάρι. Υπάρχουν και οι άλλοι που είναι σίγουροι πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Κολομβιανή τραγουδίστρια και τον Λιούις Χάμιλτον.

Άλλοι κακεντρεχείς μιλούν για ερωτικό τρίγωνο.

Εδώ και λίγες ώρες η ιστορία έγινε… τετράγωνη.

Η πρώην σύζυγος του Πικέ ήταν στα VIP στο Wimbledon, όπου είδε τον Κάρλος Αλκαράθ να προκρίνεται στον τελικό με 3-0 σετ επί του Μεντβέντεφ.

Τα gossip του economista έγραψαν με αρκετή δόση κακίας είναι η αλήθεια:

«Η Σακίρα ούτε λεπτό δεν πήρε τα μάτια της από τον Ισπανό, ο οποίος σε ηλικία μόλις 20 ετών προσφέρει ένα αυθεντικό ρεσιτάλ τεχνικής και δύναμης στα γήπεδα του τένις.

Η παρουσία του Κολομβιανής δεν πέρασε απαρατήρητη. Ντυμένη με ένα πολύ σέξι τζιν total look Moschino και προστατευμένη από τον ήλιο με μάξι γυαλιά, η Σακίρα έδωσε τροφή στους κουτσομπόληδες».

«Της αρέσει και ο Αλκαράθ;», «Γιατί πήγε στο Γουίμπλεντον;», «τι δουλειά έχει και με το τένις η Σακίρα» ήταν μερικά από τα πιο ήπια (και πικρόχολα) σχόλια στο διαδίκτυο για τη Σακίρα.

Η εκ Λατινικής Αμερικής καλλιτέχνιδα πέρασε ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι: αφού πέρασε από τη Βαρκελώνη για να αφήσει τα παιδιά της με τον πατέρα τους, ταξίδεψε στο Παρίσι για να επισκεφθεί την Εβδομάδα Μόδας και τελικά έφτασε στο Λονδίνο, όπου συνεργάζεται με τον παραγωγό Ντέιβιντ Στιούαρτ σε νέα μουσικά έργα. Τουλάχιστον επίσημα, γιατί πολλοί βλέπουν την παραμονή της Σακίρα στο Λονδίνο ως μια νέα προσέγγιση προς στον οδηγό της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, με τον οποίο φέρεται να έχει έρθει πολύ κοντά τους τελευταίους μήνες.

Το σίγουρο είναι ότι η Σακίρια δεν σταματά να μας δίνει θέματα.

Η σειρά φωτογραφιών της από την παρουσία της στο Λονδίνο πρόκειται να φτάσει τα 1 εκατομμύριο «likes» στο Instagram και έχει χιλιάδες σχόλια στα οποία οι θαυμαστές της διαβεβαίωσαν μάλιστα ότι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη Σακίρα ήταν να τερματίσει τη σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ. Ηδη φαίνεται πολύ πιο ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, παρακολουθώντας εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης.

«Η Shakira εκπλήσσει όλο και περισσότερο κάθε μέρα», «Το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να της συμβεί ήταν να αφήσει τον νάρκισσο», «Έφυγες και άρχισες να λάμπεις! Έτσι θέλαμε να σε δούμε», «Μια γυναίκα όταν ελευθερώνεται από την… κατσαρίδα φαίνεται τόσο όμορφη» είναι μέρος των μηνυμάτων που δέχθηκε η Κολομβιανή καλλιτέχνης από θαυμαστές της.

Οσο όμως δεν επισημοποιεί κάτι τόσο οι παπαράτσι θα την κυνηγάνε και τα ταμπλοϊντ θα της γράφουν τα μύρια όσα. Η ίδια δεν δείχνει να ενοχλείται και το απολαμβάνει…

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024