Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δώρα Παντέλη: Ποζάρει με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και εντυπωσιάζει

Δώρα Παντέλη: Ποζάρει με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και εντυπωσιάζει

Άφωνοι οι followers της στο Instagram!

Το καλοκαίρι έχει μπει για καλά και ο προορισμός για όλους είναι ένας: Η θάλασσα.

Η Δώρα Παντέλη ανυπομονεί για τις διακοπές και τα μπάνια της, στην αγαπημένη της Αντίπαρο. Χρειάζεται ωστόσο, να κάνει λίγο υπομονή, αφού αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Λας Βέγκας για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η πανύψηλη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της NOVA και πρώην καλαθοσφαιρίστρια πάντως έχει ήδη μπει στο mood και μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα βρεθεί στο νησί του Νοτίου Αιγαίου.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαγιό από προηγούμενες διακοπές και έδειξε πόσο ανυπομονεί να περάσει ξέγνοιαστε στιγμές κάτω από τον ήλιο, στην παραλία.

«22 ημέρες για την Αντίπαρο αλλά πρώτα Λας Βέγκας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία μετρά περισσότερα από 24.000 likes και εκατοντάδες σχόλια, με τους ακολούθους της να την αποθεώνουν για το καλογυμνασμένο κορμί της.

Η ανάρτησή της

Η απόπειρα φυγής από το σπίτι

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Δώρα Παντέλη είχε αναφερθεί στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο ήθελε να φύγει από το σπίτι.

Η πρώην αθλήτρια είχε μιλήσει στο 1st GWomen Sports Summit και είχε εξομολογηθεί πως σαν παιδί βίωνε στο σπίτι της άσχημες καταστάσεις.

Είχε μιλήσει για τη Δώρα που πήγαινε σχολείο το πρωί, προπόνηση το απόγευμα και στη δουλειά το βράδυ. Και αυτό για να μπορεί να έχει χρήματα και να παίζει μπάσκετ. Για τη Δώρα που βρισκόταν στο δίλημμα του να δουλέψει για να έχει λεφτά για εισιτήρια ή να παίξει με την Εθνική ομάδα.

Για τη Δώρα, το κορίτσι από το Περιστέρι, που το 1999 που πρωτογνώρισε το μπάσκετ ούτε που μπορούσε να φανταστεί που θα βρισκόταν σήμερα. Και πόσο πολύ θα ενέπνεε άλλες γυναίκες με τη δική της ιστορία.

«Το 1999 έκανα μία απόπειρα να φύγω από το σπίτι. Να βρω αλλού ένα καταφύγιο. Γιατί στο δικό μου σπίτι συνέβαιναν πράγματα που εύχομαι σε κανένα άλλο παιδί να μην συμβούν. Και το λέω γιατί καθημερινά ακούμε για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση σε ποσοστά που σοκάρουν.

Στο δικό μου το σπίτι, λοιπόν, συνέβαιναν τέτοια πράγματα. Και έψαχνα να βρω μία διέξοδο. Η διέξοδός μου, τότε, ήταν το μπάσκετ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της

 

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024