Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα γυρίζει η διάσημη TikToker για το ψάρι των 616 ευρώ – «Δεν είπα ότι...»

Τα γυρίζει η διάσημη TikToker για το ψάρι των 616 ευρώ – «Δεν είπα ότι…»

Δείτε τι ισχυρίζεται σε νέο βίντεο που δημοσίευσε

Πρώτα ονόμασε το ψάρι που παρήγγειλε «χρυσό», με ιδιαίτερα καυστικό χιούμορ και τώρα… το μαζεύει. Ο λόγος για την Αμερικανίδα TikToker, η οποία επισκέφτηκε τα ελληνικά νησιά και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, όταν σε βίντεο που δημοσίευσε αποκάλυψε πως έφαγε ψάρι αξίας 616 ευρώ.

Η καπετάνισσα Κέιτ ΜακΚιου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media επισκέφτηκε τη Σαντορίνη και τη Μύκονο και μοιράστηκε την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο, το βίντεο με την αναφορά στο ψάρι των 616 ευρώ, με το σχόλιό της πως «με αυτά τα χρήματα θα μπορούσες να αγοράσεις χρυσό» έγινε viral.

«Έγινα viral και δεν ήθελα να γίνω viral για το βίντεο που έκανα αναφορικά με το ψάρι των 616 ευρώ, ονόματι Goldie» αναφέρει σε νέο βίντεο που δημοσίευσε πριν από τέσσερις ημέρες η Influencer με τους 3,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok.

Τα γυρνάει…

Αρχικά, η TikToker αναφέρει ότι εκείνη ποτέ δεν είπε ούτε το όνομα του εστιατορίου, καθώς ούτε και το νησί στο οποίο έφαγε το εν λόγω ψάρι.

Μάλιστα, εμμέσως αναφέρει πως το εστιατόριο δεν ήταν Μύκονο, χωρίς όμως να αναφέρει που πραγματικά βρίσκεται.

Παράλληλα, αναφέρεται σε δημοσιεύματα που ονοματίζουν συγκεκριμένο εστιατόριο της Μυκόνου, χαρακτηρίζοντάς τα Fake News, ενώ την ίδια στιγμή εξηγεί ότι παρά την πολύ ακριβή τιμή του ψαριού, εκείνη ποτέ δεν είπε ότι δεν άξιζε η εμπειρία.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν άξιζε αυτό που πλήρωσα, απλά ήταν πιο ακριβό από αυτό που περίμενα. Πρόκειται για fake news που προσπαθούν να κάνουν ζημιά στην επιχείρηση κάποιου» λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το νέο βίντεο που δημοσίευσε η TikToker

@captainkatemccue Replying to @captainkatemccue Setting the record straight on Goldie because it wasn’t only the fish that ended up in hot water! #viral #video #gonewrong #makeitright #afishcalledgoldie #greece ♬ original sound – captainkatemccue

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024