Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα Samsung κινητά μέχρι 600€

Τα καλύτερα Samsung κινητά μέχρι 600€

Βρείτε το κατάλληλο Samsung smartphone που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Μήπως ψάχνεις ένα νέο smartphone και δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις; Το σίγουρο είναι πως ανάμεσα στις επιλογές η Samsung είναι πάντα στην κορυφή. Και καθόλου τυχαία!

Ολα αυτά τα χρόνια ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός δημιουργεί με συνέπεια κινητά με προηγμένα χαρακτηριστικά, σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, ικανά να ανταποκριθούν και στις ανάγκες και στις οικονομικές σου δυνατότητες.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε που τις τελευταίες δεκαετίες, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας.

Εάν λοιπόν, χρειάζεστε νέο κινητό ή απλώς ήρθε η στιγμή για μια ανανέωση, τώρα μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε smartphones και θα το παραλάβετε στην ώρα του, στην πόρτα σας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα, χάρη στην εγγυημένη και έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Κάντε τις αγορές σας μέσα από την πλατφόρμα και αποκτήστε τα καλύτερα Samsung κινητά έως 600 ευρώ πληρώνοντας σε έως και 60 άτοκες δόσεις.

Και για πιο απολαυστικό shopping κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή του SHOPFLIX.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, συγκεντρώσαμε τέσσερα κορυφαία smartphone που εντυπωσιάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Ας τα δούμε..

Samsung Galaxy A54 5G 8GB 128GB Graphite

Δημιουργήστε awesome περιεχόμενο με ευκολία και εμπενεύστε τον κόσμο γύρω σας. Η κάμερα 50MP με OIS και αυτόματη εστίαση εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα. Η λειτουργία Nightography σας παρέχει καθαρές νυχτερινές φωτογραφίες ενώ η τεχνητή νοημοσύνη αφαιρεί τυχόν ατέλειες.

Η οθόνη του Samsung Galaxy A54 έχει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, για να τα βλέπετε όλα με ευκρίνεια και ομαλότητα, δίχως να συναντάτε τρεμοπαίγματα και προβλήματα. Όσο για τον επεξεργαστή της συσκευής, είναι ο Exynos 1380, οκταπύρηνος που θα αντεπεξέλθει όπως πρέπει στις απαιτήσεις σας, δίχως να σας απογοητεύσει.

Βασικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 8GB

Επεξεργαστής: Exynos 1380

Μέγεθος Οθόνης: 6.4″

Κύρια Κάμερα: Macro 5MP, Ευρυγώνιος 50MP, Υπερευρυγώνιος 12MP

Αγοράστε το 

Samsung Galaxy A13 4GB 128GB White

Μια νέα εκπληκτική εμπειρία σας περιμένει με το Galaxy A13 με οθόνη FHD+ ενώ η κάμερα υψηλής ανάλυσης αναβαθμίζει τις λήψεις σας.
Απολαύστε ζωντανές λεπτομέρειες με την οθόνη Full HD+ Infinity-V για καθαρότητα ακόμα και στο έντονο φως της ημέρας. Το φιλτράρισμα του μπλε φωτός σας παρέχει έναν καλύτερο ύπνο καθώς επίσης μειώνει την καταπόνηση των ματιών, οπότε τα μάτια σας δεν θα αισθάνονται τόσο κουρασμένα μέχρι το τέλος της ημέρας.

Δείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο και παίξτε με άνεση παιχνίδια που απαιτούν μεγάλη ταχύτητα, χάρης στα 90 Hz του ρυθμού ανανέωσης!

Με ρυθμό ανανέωσης που αγγίζει τα 90 Hz θα απολαύσετε άνετη προβολή του περιεχομένου που σας ενδιαφέρει και σας επιτρέπει να απολαύσετε γρήγορους χρόνους απόκρισης αφής. Έτσι, θα μπορέσετε να νικήσετε το τελικό παιχνίδι. Η οθόνη ανανεώνεται μέχρι και 90 φορές το δευτερόλεπτο, είτε παίζετε παιχνίδια είτε κάνετε κύλιση σε περιεχόμενο, η εμφάνιση και η αίσθηση είναι εξαιρετικά ομαλή. Η ταχύτητα άμεσης απόκρισης σας επιτρέπει να ενεργείτε πιο γρήγορα, δίνοντάς σας πλεονέκτημα στο gaming, βοηθώντας να εξασφαλίσετε τη νίκη.

Βασικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 4GB

Επεξεργαστής: Exynos 850

Μέγεθος Οθόνης: 6.6″

Κύρια Κάμερα: Macro 2MP, Αισθητήρας Βάθους 2MP, Ευρυγώνιος 50MP, Υπερευρυγώνιος 5MP

Αγοράστε το

Samsung Galaxy S21 FE 5G 6GB 128GB Graphite

Απολαύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο στο έπακρο με το Samsung Galaxy S21 FE που διαθέτει μεγάλη FHD+ οθόνη 6.4” και μπροστινή κάμερα 32MP για ακαταμάχητες selfie.

Χάρη στην υποστήριξη των επόμενης γενιάς τηλεπικοινωνιακών δικτύων 5G έχετε στα χέρια σας μία συσκευή που προέρχεται από το… μέλλον, σήμερα!

Απολαύστε ασύλληπτες ταχύτητες downloading και uploading (μπορείτε να κατεβάζετε μία ολόκληρη τηλεοπτική σειρά σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ η ζωντανή ροή αθλητικών αγώνων είναι εξαιρετικά ομαλή σαν να είστε στο… γήπεδο) και παρακολουθήστε περιεχόμενο από υπηρεσίες video streaming χωρίς καθυστερήσεις ή κολλήματα.

Βασικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6GB

Επεξεργαστής: Snapdragon 888

Μέγεθος Οθόνης: 6.4″

Κύρια Κάμερα: Τριπλή

Αγοράστε το

Samsung Galaxy S22 5G 8GB 128GB Phantom Black

Η νέα σειρά SAMSUNG Galaxy S22 Series 5G είναι εδώ και σας προσκαλεί να περάσετε μαζί στο επόμενο επίπεδο εμπειρίας ενός Smartphone! Καταρχάς, διακρίνεται για τον τολμηρό σχεδιασμό του με γεωμετρικό σχήμα και απλοποιημένα στοιχεία κάμερας, με το SAMSUNG Galaxy S22 Ultra να έρχεται πιο κοντά στην περίφημη σειρά Galaxy Note για τον απόλυτο συνδυασμό στυλ και ευχρηστίας.

Ταυτόχρονα, αποδεικνύεται εξαιρετικά ανθεκτικό καθώς προστατεύεται από γυαλί Corning Gorilla Glass Victus+ μπρος και πίσω και πλαίσιο αλουμινίου που αντέχει στο χρόνο και τις διάφορες φθορές.

Επιπρόσθετα, είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68 (βύθιση σε γλυκό νερό έως 1.5 μέτρο και για 30 λεπτά), για να μην έχεις καμία ανησυχία!

Απολαύστε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα αγαπημένα σας social media (Tik Tok, Youtube, Snapchat), με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S22 5G, για την καλύτερη παραγωγή περιεχομένου για όλες τις δημοφιλής πλατφόρμες. Φτιάξτε βίντεο με τους φίλους σας και μοιραστείτε τα με τον κόσμο καλύτερα και πιο γρήγορα από ποτέ.

Βασικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 8GB

Επεξεργαστής: Exynos 2200

Μέγεθος Οθόνης: 6.1″

Κύρια Κάμερα: Τριπλή, Ευρυγώνιος 50MP, Τηλεφακός 10MP 3x Οπτικό Zoom, Υπερευρυγώνιος 12MP

Αγοράστε το

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024