Χανιά: Απόπειρα αυτοκτονίας από 36χρονο – Τον πρόλαβε η σύζυγός του
Η σύζυγός του τον αντιλήφθηκε και μαζί με την βοήθεια ενός γείτονα τον κατέβασαν με ασφάλεια στο δάπεδο ενώ ενημέρωσαν και τις αρχές.
Απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή της περιφερειακής ενότητας Χανίων, όταν ένας 36χρονος, με καταγωγή από τη Ρουμανία, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του έφτιαξε μία θηλιά από κορδόνι και κρεμάστηκε από το ταβάνι της τουαλέτας.
Ευτυχώς, η σύζυγός του τον αντιλήφθηκε και μαζί με την βοήθεια ενός γείτονα τον κατέβασαν με ασφάλεια στο δάπεδο ενώ ενημέρωσαν και τις αρχές.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες για τους λόγους που ώθησαν τον άτυχο άνδρα να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, οι αστυνομικοί μετέφεραν τον 36χρονο στο νοσοκομείο όπου μπήκε στην ψυχιατρική κλινική.
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442