Οι δύο αυτοκτονίες στο Αγρίνιο έγιναν μέσα σε λίγες ώρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού της.
Στο σημείο υπήρξε αναστάτωση τόσο από τους γείτονες όσο και από τους περαστικούς που αντιλήφθηκαν το περιστατικό.
Σύμφωνα με το agriniotimes έγινε προσπάθεια από κάποιους γείτονες να μεταπείσουν την 65χρονη χωρίς ωστόσο θετικό αποτέλεσμα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλαμβάνοντας τη σορό της γυναίκας.
Δεύτερη αυτοκτονία
Τις πρωινές ώρες στα Πλατάνια Μακρυνείας, ένας άνδρας 43 χρονών έδωσε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ίδιο μέσο ο άνδρας σκοτώθηκε με τη χρήση καραμπίνας.
Για το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).