Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντόλι Πάρτον: «Μοιάζω με γυναίκα αλλά σκέφτομαι σαν άνδρας»

Ντόλι Πάρτον: «Μοιάζω με γυναίκα αλλά σκέφτομαι σαν άνδρας»

«Δεν είμαι φεμινίστρια, είμαι θηλυκό», τονίζει.

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ντόλι Πάρτον. Η θρυλική τραγουδίστρια «άνοιξε» την καρδιά της και εξομολογήθηκε πως θεωρεί ότι κάποιοι δεν την αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε, ενώ άφησε υπονοούμενα ότι οι περισσότεροι εστιάζουν στην εμφάνιση και όχι στο μυαλό της.

Μιλώντας στο BBC, η Ντόλι Πάρτον θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα για εκείνη και ανέφερε αρχικά: «Μοιάζω με γυναίκα αλλά σκέφτομαι σαν άνδρας. Αυτό που λέω πάντα είναι ‘προσπέρασε το στήθος μου και άκου τι έχω να σου πω’».

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο άνδρες, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, τους θείους μου. Ίσως ήμουν η μοναδική γυναίκα εκεί μέσα, οπότε έμαθα να σκέφτομαι έτσι», εξήγησε στη συνέχεια.

«Βλέπω τον εαυτό μου μόνο σαν μια γυναίκα»

Αναφορικά με τον επαγγελματισμό της και τους ανθρώπους που γνωρίζει, δήλωσε: «Είμαι επαγγελματίας, δεν προσπαθώ να πάω σε μία συνάντηση και να μιλάω μόνο εγώ ή να κάνω ότι ξέρω τα πάντα. Ακούω πάντα τι έχουν να μου πουν, ειδικά αν δεν ξέρω κάτι, κάθομαι και ακούω».

Όταν ρωτήθηκε για τον φεμινισμό κι αν η ίδια είναι φεμινίστρια, απάντησε: «Δεν είμαι φεμινίστρια, είμαι θηλυκό. Βλέπω τον εαυτό μου μόνο σαν μια γυναίκα. Αλλά είμαι της εντύπωσης πως είτε είσαι γυναίκα, άνδρας, λευκός, μαύρος, μπλε, ροζ, εξωγήινος ή άνθρωπος, πρέπει να σου συμπεριφέρονται με ισότητα και σεβασμό. Προσπαθώ να είμαι πάντα ένα καλό παράδειγμα».

«Μπορεί να μη βγαίνω στους δρόμους για να φωνάξω για τις γυναίκες ή για τα δικαιώματά μου, όμως θα το κάνω μέσα από τα κομμάτια μου. Έχω ένα τραγούδι που λέγεται «Just Because I’m a Woman», βγήκε πριν από όλα αυτά τα κινήματα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024