Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μικ Τζάγκερ: Δαχτυλίδι αρραβώνα στην 36χρονη Μέλανι Χάμρικ

Μικ Τζάγκερ: Δαχτυλίδι αρραβώνα στην 36χρονη Μέλανι Χάμρικ

Οι φήμες ότι ο 79χρονος θρύλος της μουσικής σκηνής αποφάσισε να αρραβωνιαστεί για τρίτη φορά στην ζωή του, “φούντωσαν”.

Ο Μικ Τζάκερ φαίνεται ότι αρέσκεται να είναι πάντα ερωτευμένος. Έχοντας αποκτήσει 8 παιδιά με 5 διαφορετικές γυναίκες συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό αν και πλησιάζει τα 80 χρόνια του. Το μεγαλύτερο παιδί του, είναι η 52χρονη Κάρις, η οποία γεννήθηκε από μια σύντομη σχέση με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάρσα Χαντ.

Ο δυνατός έρωτας με την χορεύτρια

Και ενώ η 36χρονη χορεύτρια μπαλέτου επέμενε ότι ήταν ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης, φίλοι του ζευγαριού ισχυρίστηκαν ότι η Melanie και ο Μικ είναι στην πραγματικότητα αρραβωνιασμένοι.  Μάλιστα το περιβάλλον της υποστηρίζει ότι η ίδια η Melanie σε ένα πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη παραδέχθηκε ότι είναι η αρραβωνιαστικιά του 79χρονου τραγουδιστή.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε σε μια συναυλία στο Τόκιο, έχει έναν εξάχρονο γιο που ονομάζεται Deveraux ‘Devi’ Octavian Basil Jagger.

Όπως αναφέρει η Dailymail, «η Melanie ήταν στο American Ballet Theatre και έλεγε στους φίλους της ότι αρραβωνιάστηκε με τον Μικ Τζάγκερ», είπε μια πηγή.

«Ήταν πολύ ξεκάθαρη ότι το δαχτυλίδι της ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων και τώρα είναι η αρραβωνιαστικιά του. Η οικογένειά της επίσης γνωρίζει ότι είναι αρραβωνιασμένοι και είναι ενθουσιασμένοι».

«Δεν έχουν κάνει σχέδια για γάμο»

Η  πηγή πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο, αλλά σημαίνει πολλά για την Melanie να αρραβωνιαστεί – αυτό έχει πει. Όλοι οι φίλοι της είναι χαρούμενοι για εκείνη».

Η Melanie γνώρισε τον τραγουδιστή των Rolling Stones πριν από εννέα χρόνια. Όταν ρωτήθηκε για το δαχτυλίδι, το οποίο εθεάθη να φοράει τον Νοέμβριο, ξεκαθάρισε: «Πρέπει να γελάσω γιατί ο Μικ μου έδωσε το δαχτυλίδι; Ναι. Είναι γι’ αυτό το δάχτυλο; Ναι. Αλλά είμαστε σαν τους έφηβους που δίνουμε ο ένας στον άλλο… Στο μυαλό μου, είναι ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης. Θα είμαστε ανώριμοι και θα το λέμε δαχτυλίδι υπόσχεσης» δήλωσε η 36χρονη.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024