Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Χανκς: Η ανιψιά του αποκλείστηκε από ριάλιτι και έγινε viral

Τομ Χανκς: Η ανιψιά του αποκλείστηκε από ριάλιτι και έγινε viral

Το βίντεο με την -καθόλου ψύχραιμη- αντίδρασή της κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το όνειρο της Κάρλι Ριβς έσβησε άδοξα στο «Claim to Fame». Η 39χρονη συμμετείχε στο ριάλιτι με σκοπό να φτάσει ως το τέλος και να κερδίσει τα 100.000 δολάρια. Ωστόσο, δεν τα πήγε και τόσο καλά, αφού ο ανταγωνιστής της Χιούγκο, κατάφερε να διαπιστώσει πως είναι συγγενής του Τομ Χανκς, με αποτέλεσμα η ίδια να αποκλειστεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό παιχνίδι, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ABC, 12 άνθρωποι από διάσημες οικογένειες, προσπαθούν να αποκρύψουν την ταυτότητά τους. Συγκεκριμένα, εμφανίζονται ως ανώνυμοι και οι υπόλοιποι καλούνται να αποκαλύψουν την διάσημη οικογένεια από την οποία προέρχονται. Όποιος φτάσει έως το τέλος παίρνει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Στο «Claim to Fame» δοκίμασε την τύχη της και η Κάρλι Ριβς, η οποία είναι ανιψιά του Τομ Χανκς.

Η μητέρα της, Λίλι Ριβς, είναι αδελφή της Ρίτα Γουίλσον, η οποία παντρεύτηκε τον Τομ Χανκς το 1988, όταν η Κάρλι ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Με τον σταρ του Χόλυγουντ η 39χρονη έχει ένα ισχυρό δέσιμο.

Η ίδια πολλές φορές έχει εκφράσει τον θαυμασμό της για εκείνο, τον έχει περιγράψει ως πατρική φιγούρα  και έχει αποκαλύψει ότι της έχει δώσει «συμβουλές, αυτοπεποίθηση και υποστήριξη».

Η Κάρλι Ριβς λοιπόν, δεν τα πήγε τόσο καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και να ξεσπάσει σε κλάματα. «Δεν το αξίζω αυτό», φώναζε και ωρυόταν, αφήνοντας τους υπόλοιπους άναυδους.

Το βίντεο με την -καθόλου ψύχραιμη- αντίδρασή της έγινε viral ενώ πολλοί σχολίασαν ότι είχε «ένα δραματικό φινάλε».

«Είχα σοκαριστεί»

Μιλώντας στο PopCulture για τον αποκλεισμό της, η Κάρλι Ριβς δήλωσε πως εκείνη την στιγμή «απλώς ήθελα να εξαφανιστώ για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο, είναι πως κανένας από την παραγωγή δεν με προετοίμασε για το τι θα ακολουθήσει».

«Βίωνα πολλά και διαφορετικά συναισθήματα εκείνη τη στιγμή. Στην αρχή είχα σοκαριστεί, μετά ένιωθα λύπη, θυμό, ήμουν απλά συντετριμμένη», εξομολογήθηκε, για τη στιγμή της αποχώρησής της από το ριάλιτι.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως δεν κρατάει κακία στον συμπαίκτη της, όμως πραγματικά ήθελε την νίκη. Γι’ αυτό και είχε ένα τέτοιο έντονο ξέσπασμα.

«Δεν μετάνιωσα για την αντίδραση μου, γιατί ήταν αληθινή. Ωστόσο εύχομαι να είχα διαχειριστεί πιο ήρεμα την έξοδό μου από το παιχνίδι. Έτσι θα είχα και την ευκαιρία να πω και περισσότερα καλά πράγματα για τον θείο μου», σημείωσε η ίδια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024