Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σακελλαρίδης: Τέλος στα σενάρια για τυχόν υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν ενδιαφέρομαι»

Σακελλαρίδης: Τέλος στα σενάρια για τυχόν υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν ενδιαφέρομαι»

Τι είπε ο Γαβριήλ Σακελαρίδης για τον ρόλο του στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ

Η συζήτηση γύρω από τους υποψήφιους διαδόχους για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, έχει «ανάψει» και πολλά ονόματα ακούγονται, όπως αυτό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Τέλος στα σενάρια

Ο ίδιος με δήλωσή του στο μαγκαζίνο του Realfm 97,8 έβαλε τέλος στα σενάρια περί υποψηφιότητάς του. «Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα θέσω υποψηφιότητα» ανέφερε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Και στην ερώτηση: «Επανήλθατε στα κοινά με την πρόσφατη δήλωση στήριξης του Αλέξη Τσίπρα. Θα παραμείνετε στα κοινά; Θα ασχοληθείτε ενεργά με τη διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού;», ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απάντησε πως «το αφήνω ανοιχτό, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις. Δεν το αποκλείω».

Το come back του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Την ώρα που έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να έχει υπάρξει προς το παρόν κανένας ή καμία που να έχει βγει μπροστά, έχει αρχίσει και η ονοματολογία με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να είναι ένας από αυτούς που θεωρήθηκε ως πιθανός διεκδικητής της ηγεσίας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι μετά από χρόνια απουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εμφανίστηκε πριν από τις εκλογές δηλώνοντας ότι θα στηρίξει την Κουμουνδούρου στον εκλογικό αγώνα, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές για τα «στραβά» στην πολιτική του κόμματος.

Η παρέμβασή του χαιρετίστηκε και από τον Αλέξη Τσίπρα που σχολίασε την τοποθέτηση του πρώην συνεργάτη του ως μήνυμα για την ανάγκη της ενότητας της παράταξης και συστράτευσης απέναντι στην ανεξέλεγκτη δεξιά.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που χαίρει μεν μεγάλης εκτίμησης στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν δύσκολο να βγει μπροστά για την ηγεσία μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την κεντρική πολιτική σκηνή όπως φάνηκε και με την ξεκάθαρη δήλωσή του.

Ωστόσο δεν αποκλείεται ένας πιο ενεργός ρόλος για τον ίδιο στον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας καθώς σύμφωνα με όσα είπε, μπορεί να συμμετάσχει πιο ενεργά στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου, δηλώνοντας ενδεχομένως τη στήριξή του σε κάποιον υποψήφιο, εφόσον βέβαια το «επιτρέψουν οι εξελίξεις».

Sports in

Η άνοδος του Ολυμπιακού στο Νο 47 της UEFA και τι θα γίνει αν σηκώσει την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Ολυμπιακός είναι δύο ματς μακριά από το όνειρο και μαζί του έχει λόγο να ονειρεύεται ολόκληρη η Ελλάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024