
Ανταρσία της Wagner: Ανεστάλη η ναυσιπλοΐα στον ποταμό Μόσχοβα – Να μείνουν στα σπίτια τους καλούνται οι κάτοικοι στη Λίπετσκ
Έκτακτα μέτρα λαμβάνει η Ρωσία μετά την ανταρσία της Wagner.
Η ναυσιπλοΐα στον ποταμό Μόσχοβα, που διασχίζει τη ρωσική πρωτεύουσα Μόσχα, ανεστάλη προσωρινά σήμερα εν εν μέσω της ένοπλης ανταρσίας από τη Wagner, ανέφεραν οι αρχές, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ο δήμαρχος της Μόσχας, ο Σεργκέι Σομπιάνιν τόνισε σε ξεχωριστή του ανακοίνωση ότι δεν έχουν τεθεί περιορισμοί για τις μετακινήσεις αυτοκινήτων και φορτηγών που εισέρχονται και εξέρχονται από την ρωσική πρωτεύουσα, σημειώνοντας ωστόσο ότι οι έλεγχοι ασφαλείας έχουν ενισχυθεί.
Να μείνουν στα σπίτια τους καλούνται οι κάτοικοι στη Λιπέσκ
Οι αρχές στη ρωσική περιφέρεια Λίπετσκ, που βρίσκεται σε απόσταση 420 χλμ. νότια της Μόσχας, κάλεσαν σήμερα τους κατοίκους της περιφέρειας να μείνουν στα σπίτια τους, μπροστά στην ανταρσία των μισθοφόρων της Wagner.
«Για να διασφαλιστεί η τάξη και η ασφάλεια των πολιτών της περιφέρειας Λίπετσκ, το επιχειρησιακό (περιφερειακό) αρχηγείο καλεί τους κατοίκους να μην φύγουν από τα σπίτια τους εκτός εάν είναι απαραίτητο και να μην ταξιδέψουν με ιδιωτικό όχημα», τόνισαν οι αρχές.
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγγέλλει διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Κούβα και τη Νικαράγουα
- «H Χάποελ Τελ Αβίβ κινείται για πρώην συμπαίκτη του Λούκα Ντόντσιτς»
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Β’)
- Το πέπλο θανάτου γύρω από το δίκτυο Έπσταϊν: Ποιοι, πόσοι και πώς πέθαναν
- Σκύλος και θάλασσα: Μύθοι, αλήθειες, νομοθεσία και η επιστημονική πραγματικότητα
- Σύρος: Ιατροδικαστική εξέταση, τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάμερες ασφαλείας θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση




