Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά κατά της Κουμουνδούρου για την «ηθική των πλειστηριασμών» από πρώην υποψήφιο βουλευτή

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά κατά της Κουμουνδούρου για την «ηθική των πλειστηριασμών» από πρώην υποψήφιο βουλευτή

Πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί νυν υποψήφιο του κόμματος για υποκρισία σε σχέση με τη στάση του στους πλειστηριασμούς

Την ώρα που μαίνεται η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για τους πλειστηριασμούς με θέμα την υπόθεση που έχει προκύψει με τον κ. Μάντζο, ο παραιτηθείς από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και τη θέση του υποψήφιου βουλευτή στη Φθιώτιδα Νίκος Πάπουτσας επιτέθηκε με ανάρτησή του στον υποψήφιο βουλευτή της Κουμουνδούρου στην ίδια περιοχή, Γιάννη Σαρακιώτη.

Ειδικότερα ο κ. Πάπουτσας κατηγορεί τον κ. Σαρακιώτη ότι ενώ ο ίδιος «λυσσομανά κατά των funds, ο αδελφός του ως συμβολαιογράφος πραγματοποιεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

Τι ανέφερε στην ανάρτησή του

Ο κ. Πάπουτσας αναφέρει με την ανάρτησή του και τις σχετικές δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, τονίζοντας ότι ο βουλευτής Σαρακιώτης διατηρεί την ίδια επαγγελματική έδρα με τον αδερφό του στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των FUNDS που παίρνουν άδικα τα σπίτια του κόσμου με τους πλειστηριασμούς και ο αδελφός σου ο οποίος είναι συμβολαιογράφος και με τον οποίο διατηρείται την ίδια επαγγελματική έδρα στην Αταλάντη , ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ υπέρ των FUNDS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, που εσύ κατακεραυνώνεις με την πολιτική σου;;; EINAI NOMIMO. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΙΚΟ ;;; Για του λόγου το αληθές, οι δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Η παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Πάπουτσας παραιτήθηκε από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή στη Φθιώτιδα αλλά και από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα τις κάλπης της 21ης Μαΐου.

Τότε είχε γράψει σχετικά:

«Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει» σημείωνε, δείχνοντας την εμφανή δυσαρέσκειά του για κινήσεις και πολιτικές της Κουμουνδούρου.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024