Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μπόγρης: «Ήταν μία περίοδος που περνούσα φανταστικά στη ζωή μου»

Γιώργος Μπόγρης: «Ήταν μία περίοδος που περνούσα φανταστικά στη ζωή μου»

Πώς απαντά στα επικριτικά σχόλια ο αθλητής;

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μπόγρης. Ο διεθνής σέντερ του Απόλλωνα Πάτρας μίλησε στο «Happy Day» και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Το 2019 είχα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Είχε μπλοκάρει ένα νεύρο και είχα μόνιμο πόνο. Δεν μπορούσα να κινήσω σωστά το χέρι και να ανταπεξέλθω στα επίπεδα που ήθελα. Ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη και δεν κατάφερα να βρω λύση. Με έκανε καλά η ομάδα του Απόλλων Πατρών. Η λύση ήταν κάτι κουλό που δεν το είχα ξανακούσει. Κάναμε μπότοξ και ουσιαστικά αυτό χαλάρωσε του μύες και ελευθέρωσε την κίνησή μου», ανέφερε αρχικά ο μπασκετμπολίστας για την περιπέτεια που βίωσε.

Και εξήγησε: «Αυτό έγινε, επειδή έσφιγγα πολύ τα δόντια μου και είχαν γεμίσει οι μύες γαλακτικό οξύ και είχε αλλάξει θέση ο ώμος μου για να προστατέψει όλο αυτό το κομμάτι. Πλέον, φοράω ένα μασελάκι όταν κοιμάμαι».

«Ήμουν εδώ και λέγανε…»

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση που είχε με την Έλλη Κοκκίνου: «Ήταν μία περίοδος που περνούσα φανταστικά στη ζωή μου. Υπήρχαν και πάρα πολλά media. Άκουγα πάρα πολλά σχόλια, τύπου «πώς θα σε εμπιστευτούν οι προπονητές; Δεν θα είσαι συγκεντρωμένος στο άθλημα». Τα ακούω βερεσέ αυτά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφυγα από τη χώρα. Εκεί που με έκριναν, έφυγα στο εξωτερικό και ξαφνικά, έγινα ο πιο αγαπητός. Ήμουν εδώ και λέγανε ότι είμαι ασόβαρος και όταν πήγα στην Ισπανία, λέγανε «αυτός είναι η χαρά του Θεού». Ξαφνικά άρχισαν και οι Έλληνες να γυρίζουν το μπιφτέκι».

«Δεν άφησα ποτέ τη δουλειά μου και την άποψη του κόσμου να με επηρεάσει σε αυτό που θέλω να κάνω. Η δημοσιότητα με βοήθησε, γιατί από ένα σημείο και μετά, σταμάτησα να δίνω σημασία και απλά περνούσα καλά και έκανα αυτό που με γέμιζε», κατέληξε.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024