Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λένα Μαντά: Συγκλονίζει η περιπέτεια του συζύγου της - «Τα ακροδάχτυλά του είχαν μελανιάσει»

Λένα Μαντά: Συγκλονίζει η περιπέτεια του συζύγου της – «Τα ακροδάχτυλά του είχαν μελανιάσει»

«Εκτός από το πιεσόμετρο τώρα ξέρω ότι πρέπει να κουβαλάω και οξύμετρο», δηλώνει η συγγραφέας.

Δύσκολες ώρες πέρασε η Λένα Μαντά, όταν ο σύζυγός της, Γιώργος, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού. Πλέον, έχει επιστρέψει στο σπίτι και αναρρώνει.

Η συγγραφέας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο σύζυγός της.

«Πήγε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο με 65% οξυγόνο, ήταν αρνητικός στον Covid, δεν ξέρω αν τον πέρασε πριν. Ο Γιώργος είχε ήδη πρόβλημα, είχε ΧΑΠ, οδήγησε σε μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήμασταν σε περιοδεία, βαφτίσαμε τον εγγονό μας στην Κοζάνη. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να αφουγκραστεί τον εαυτό του. Δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

Και πρόσθεσε: «Εκτός από το πιεσόμετρο τώρα ξέρω ότι πρέπει να κουβαλάω και οξύμετρο. Δεν ήθελε να πάμε σε νοσοκομείο μέχρι που είδα ότι τα ακροδάχτυλα είχαν μελανιάσει και δεν κάθισα να το σκεφτώ, οδήγησα μέχρι την Αθήνα και με μπουκάλα πήγαμε στο νοσοκομείο. Επειδή δεν ήξεραν τι συνέβαινε, μπήκε σε μονάδα Covid και αυτό κόστισε πολύ γιατί από τις παραισθήσεις δεν ήταν καλά. Είχαμε και ένα ατύχημα γιατί σηκώθηκε από το κρεβάτι και έπεσε».

«Τώρα είναι σπίτι με οξυγόνο αλλά πλέον είναι πολύ πειθαρχημένος. Ευτυχώς μένουμε στο Καπανδρίτι που ευτυχώς είναι χαμηλότερη η θερμοκρασία», εξήγησε η συγγραφέας.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024