Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνετε τηλεόραση για το εξοχικό; Βρείτε Smart TV 32” σε σούπερ τιμή

Ψάχνετε τηλεόραση για το εξοχικό; Βρείτε Smart TV 32” σε σούπερ τιμή

Επειδή και το εξοχικό χρειάζεται την τηλεόρασή του, ψάξαμε και βρήκαμε τις τρεις καλύτερες Smart TV και στο ιδανικό... μέγεθος.

Κανένα σαλόνι (ή και υπνοδωμάτιο) δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς την τηλεόραση. Εάν το καλοσκεφτούμε, συγκεντρωνόμαστε πάντα γύρω της για να δούμε τα νέα της ημέρας, να παρακολουθήσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές ενώ με τις εξελιγμένες smart Tv απολαμβάνουμε ατελείωτες ώρες gaming ενώ ακούμε και τις αγαπημένες μας playlist.

Οι πιο δυνατές smart TV για το εξοχικό

Όπως είναι λογικό, χρειαζόμαστε μία τηλεόραση και στο εξοχικό και φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις στις προηγμένες λειτουργίες της. Για αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα τρία καλύτερα μοντέλα Smart TV 32” για να τις απολαύσουμε στο έπακρο χωρίς να «κλείνουν» τον χώρο μας.

Θα βρείτε την δική σας, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smart TV ενώ θα την παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα της όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα, χάρη στην εγγυημένη και έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Τηλεόραση TCL Smart 32″ HD Ready

Η Τηλεόραση TCL Smart 32″ HD Ready συνδυάζει την τελευταία μοντέρνα σχεδίαση χωρίς περιθώρια, την ποιότητα εικόνας HDR και το πιο προηγμένο σύστημα Smart TV: Android TV.

Είναι σχεδιασμένη για όσους δεν θέλουν να  να συμβιβαστούν μεταξύ της κομψότητας, της ποιότητας εικόνας και της εύκολης πρόσβασης στο περιεχόμενο που αγαπούν. Απολαμβάνετε καθαρή εικόνα σε ανάλυση HDTV ενώ το HDR επεκτείνει σημαντικά το εύρος τόσο της αντίθεσης όσο και του χρώματος.

Το Micro Dimming αναλύει την εικόνα της τηλεόρασης σε περίπου εκατό ξεχωριστές ζώνες για να προσαρμόσει τη φωτεινότητα, με την ποιότητα της εικόνας να βελτιώνεται σημαντικά για μια εξαιρετική οπτική εμπειρία, ειδικά στο σκοτάδι.

Αξιοποιήστε στο έπακρο το περιεχόμενό σας με δυναμικό ήχο surround υψηλής ποιότητας με το Dolby Audio. Είτε παρακολουθείτε ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, βίντεο στο διαδίκτυο είτε συναυλίες, το Dolby Audio σας εγγυάται ποιότητα ήχου που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Τηλεόραση Samsung Smart 32″ Full HD

Οι αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες «ζωντανεύουν» όταν τις παρακολουθείτε στην τηλεόραση Samsung Smart 32″ Full HD, αφού η πλούσια και ζωντανή ανάλυση Full HD προσφέρει διπλάσια ανάλυση σε σχέση με τις τηλεοράσεις HD.

Χρησιμοποιήστε την ψηφιακή βοηθό Bixby, Google ή Alexa, συνδεθείτε ασύρματα στο smartphone σας και δείτε στην μεγάλη οθόνη τα αγαπημένα σας βίντεο ή φωτογραφίες, αγαπημένες ταινίες ή σειρές του Netflix.

Είναι εξοπλισμένη με το High Dynamic Range, που αυξάνει το επίπεδο φωτισμού της τηλεόρασης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και τις λεπτομέρειες μίας σκοτεινής σκηνής.

Η τεχνολογία Ultra Clean View προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας με λιγότερη παραμόρφωση, χρησιμοποιεί έναν προηγμένο αλγόριθμο για την ανάλυση του αρχικού περιεχομένου και σας παρέχει προηγμένες λεπτομέρειες.

Τηλεόραση LG Smart 32″ Full HD

Η τηλεόραση LG Smart 32″ Full HD με ανάλυση Full HD και επεξεργαστή α5 Gen5 AI χαρίζει την πιο βελτιωμένη εμπειρία θέασης.

Με το HDR10 Pro, το επίπεδο φωτεινότητας προσαρμόζεται για να βελτιωθεί το χρώμα και η ευκρίνεια σε κάθε εικόνα. Θα εντυπωσιαστείτε όταν συνειδητοποιήσετε πόσο ρεαλιστικό φαίνεται το περιεχόμενό σας.

Απολαύστε την ευκολία της σύνδεσης στον δικό σας λογαριασμό και της παρακολούθησης προτεινόμενου περιεχομένου μόνο για εσάς.

Από τον φωνητικό έλεγχο έως το εξατομικευμένο περιεχόμενο, το ThinQ AI κάνει την παρακολούθηση τηλεοράσεων LG Full HD ακόμα πιο έξυπνη εμπειρία.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα το νέο app του SHOPFLIX.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024