Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το SHOPFLIX.gr καινοτομεί ξανά (και ξανά)

Το SHOPFLIX.gr καινοτομεί ξανά (και ξανά)

Από το εύχρηστο app μέχρι την πρωτοποριακή υπηρεσία ECOFLIX, η αγαπημένη μας πλατφόρμα δεν σταματά να μας ξαφνιάζει ευχάριστα

Εκατομμύρια επιλογές προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές όλο το χρόνο, ασφάλεια στις συναλλαγές, πολλοί και διαφορετικοί τρόποι πληρωμής. Και όλα αυτά στο SHOPFLIX.gr. στο μεγαλύτερο marketplace.

Το SHOPFLIX από την μέρα που εμφανίστηκε εισάγει διαρκώς καινοτομίες και νέες υπηρεσίας παραδίδοντας πάντα με αξιοπιστία σε όλη την Ελλάδα τα προϊόντα του.

Εξασφαλίζοντας πλήρη ασφάλεια στις συναλλαγές το SHOPFLIX σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε ό,τι θέλετε όσο και αν αυτά κοστίζουν επιλέγοντας έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Με τη υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ το SHOPFLIX αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία αγοράς, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να παραλάβετε ολόκληρη την παραγγελία σας σε μια αποστολή κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ευκολία.

Η αγαπημένη σας πλατφόρμα αναβαθμίζει την εμπειρία shopping χάρη στο νέο app, ενώ πλέον με κάθε αγορά σας μπορείτε να συμβάλλεται και εσείς έμπρακτα στην αειφορία.

Απολαυστική εμπειρία shopping

Μέσα από το SHOPFLIX app έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε περισσότερα από 3,8 εκατομμύρια διαθέσιμα προϊόντα και να βρείτε όλα όσα σας ενδιαφέρουν στις πιο δυνατές προσφορές.

Πώς θα το κατεβάσετε

Η διαδικασία για να κατεβάσετε την εφαρμογή είναι πανεύκολη. Αναζητήστε στα stores των εφαρμογών το νέο SHOPFLIX app, γράφοντας απλά «SHOPFLIX». Μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας και δωρεάν από εδώ για Apple Store αλλά και από εδώ για Play Store.

Πώς θα συνδεθείτε

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο SHOPFLIX.GR τότε συνδέεστε απευθείας με τον ίδιο και στο app. Έπειτα θα παραμείνετε μόνιμα συνδεδεμένοι στην εφαρμογή για να απολαμβάνετε με ευκολία τις αγορές σας.

Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, έχει φτάσει η στιγμή να το κάνετε, για να δημιουργήσετε την δική σας λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα, να παρακολουθείτε την έκβαση της παραγγελίας και φυσικά, να λαμβάνετε προτάσεις ειδικά για εσάς.

Πράσινες αγορές

Πλέον οι αγορές σας γίνονται πράσινες… και με το δικό σας κλικ συμβάλλετε για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Ολα ξεκινούν από το καλάθι των αγορών σας αφού κάθε φορά που επιλέγετε οποιοδήποτε προϊόν από τα 4 εκατομμύρια προϊόντα που διατίθενται στο marketplace  θα υπολογίζεται σε πραγματικό χρόνο το ανθρακικό αποτύπωμα που προκύπτει, από την εξόρυξη, την παραγωγή μέχρι και την μεταφορά του από το κέντρο παραλαβής.

Κλικάρετε την επιλογή ECOFLIΧ και αυτόματα θα προστεθεί το ποσό στο καλάθι σας.

Το ποσό που προκύπτει από τις συναλλαγές σας συλλέγεται σε ανεξάρτητο λογαριασμό και προορίζεται για την χρηματοδότηση παγκοσμίων δράσεων για την κλιματική αλλαγή και την μείωση των εκπομπών άνθρακα.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024