
«Junky the Foodtruck»: Μία ξεχωριστή περίπτωση «βρώμικου» και ένα Mini Cooper
Τι δουλειά έχει ένα iconic αυτοκίνητο πίσω από ένα ζουμερό hot dog;
Η καντίνα φτιάχνει γκουρμέ σάντουιτς και hot dog, τα οποία σερβίρονται πάνω σε ένα παλιό Mini Cooper και έχει ξετρελάνει την Αθήνα.
H Όλια Κέλλα αναφέρει πως η καντίνα «Junky» άνοιξε πριν 6 μήνες στο κέντρο της Αθήνας και ο κόσμος την έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή.
«Στην καντίνα θα βρείτε vegan προϊόντα, πιο γκουρμέ σάντουιτς και χοτ ντογκ με σπετσοφάι ή ταλιάτα, αλλά και γλυκά» λέει.

Photo: Instagram
Ο Πάνος Τριτσαρόλης, αρτοποιός, δήλωσε πως αυτό που κάνει την καντίνα ξεχωριστή είναι το νόστιμο, αφράτο και ζεστό ψωμάκι που φτιάχνεται από αγνά υλικά.
«Η καντίνα “Junky” θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα γιατί ο κόσμος την έχει αγαπήσει πολύ».
Δείτε το βίντεο
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κιλελέρ – Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
