Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γεια σου, Αθήνα, Ελλάδα. Είμαι ο Robbie Williams» - Η μεγάλη επιστροφή του Άγγλου τραγουδιστή

«Γεια σου, Αθήνα, Ελλάδα. Είμαι ο Robbie Williams» – Η μεγάλη επιστροφή του Άγγλου τραγουδιστή

Το Σάββατο 1 Ιουλίου ο Robbie Williams επιστρέφει στο Rockwave Festival. Λίγες μέρες πριν ξαναθυμόμαστε τη ζωή του μετά τους Take That, τις μάχες με την ψυχική υγεία και την «περίπλοκη» οικογενειακή ζωή.

Με μια καριέρα που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990, ο Robbie έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του υπό το έντονο φως των μέσων ενημέρωσης και των προβολέων της σόουμπιζ. Ξεκινώντας ως μέλος των Take That πριν εγκαταλείψει το συγκρότημα για να ακολουθήσει σόλο καριέρα, ο 49χρονος τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Ωστόσο, η πορεία του προς την επιτυχία δεν ήταν χωρίς προβλήματα αλλά ο Robbie ήταν πάντα ειλικρινής για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει καθώς και για τον μακρύ και φαινομενικά υγιή γάμο και τα τέσσερα παιδιά του.

Photo: Wikimedia Commons

Πότε έφυγε ο Robbie από τους Take That και γιατί;

Το 1990, η ζωή του 16χρονου Robbie Williams άλλαξε για πάντα όταν ένωσε τις δυνάμεις του με τους Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald και Jason Orange για να σχηματίσουν την νεανική ποπ μπάντα Take That, ξεκίνησε από το Μάντσεστερ και έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο. Ο Robbie, το νεότερο μέλος του συγκροτήματος, παρακινήθηκε να συμμετάσχει στο συγκρότημα από τη μητέρα του, η οποία είχε διαβάσει μια αγγελία που αναζητούσε μέλη για ένα νέο boy band.

Οι Take That σχηματίστηκαν από τον μάνατζερ του συγκροτήματος με έδρα το Μάντσεστερ, Nigel Martin-Smith. Κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων των Take That, ο Nigel συγκρούστηκε με τον Robbie επειδή ο νεαρός τραγουδιστής έκανε χρήση αλκοόλ και κοκαΐνης –κάτι που ήταν ευρέως γνωστό. Η κατάχρηση ναρκωτικών από τον Robbie θα συνέβαλε τελικά στην αποχώρησή του από το συγκρότημα, καθώς συγκρούστηκε με άλλα μέλη του συγκροτήματος.

Δείτε το βίντεο με την πορεία του

Η χαριστική βολή

Το 1995, κατά τη διάρκεια μιας από τις τελευταίες πρόβες πριν από την έναρξη μιας επερχόμενης περιοδείας, ο Gary Barlow, ο Jason Orange και ο μάνατζερ Nigel Martin-Smith λογόφεραν με τον Robbie για τη στάση του στη ζωή αλλά και απέναντι στο συγκρότημα και δήλωσαν ότι ήθελαν να κάνουν την περιοδεία χωρίς αυτόν.

Ο Robbie συμφώνησε να παραιτηθεί και εγκατέλειψε το συγκρότημα τον Ιούλιο του 1995 –αυτή ήταν η τελευταία φορά που τα μέλη του συγκροτήματος ήταν όλοι μαζί. Ένα χρόνο αργότερα, οι Take That διαλύθηκαν. Ευτυχώς για τους θαυμαστές, ξανασυνδέθηκαν το 2005 και ο Robbie επέστρεψε μάλιστα στο συγκρότημα το 2006 για ένα νέο άλμπουμ, το Progress.

Photo: Wikimedia Commons

Οι μάχες του Robbie Williams με την ψυχική υγεία

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Robbie ήταν απολύτως ειλικρινής σχετικά με τους αγώνες του για την ψυχική υγεία. Παράλληλα με τη μάχη με την κατάχρηση ουσιών, έχει υποφέρει με την κατάθλιψη, το βάρος του, θέματα αυτοεκτίμησης και τον αλκοολισμό σε όλη του τη ζωή. Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, δήλωσε το 2018: «Ευτυχώς και δυστυχώς, αν αφεθώ μόνος μου, έχω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα. Έχω μια ασθένεια που θέλει να με σκοτώσει και είναι στο κεφάλι μου, οπότε πρέπει να προφυλαχθώ από αυτό. Μερικές φορές με καταβάλλει και μερικές φορές είναι ένα εργαλείο που χρειάζομαι για να ανέβω στη σκηνή. Μερικές φορές ζω μέσα στην ευδαιμονία και είναι υπέροχο».

Σε συνέντευξή του στο The Jonathan Ross Show το 2016, ο Robbie αποκάλυψε ότι ο Elton John ήταν αυτός που τον βοήθησε να κάνει το πρώτο βήμα προς τη νηφαλιότητα. Είπε: «Προσπάθησε πραγματικά να βοηθήσει. Μέχρι να πάω στην αποτοξίνωση, λίγο πριν, είχα δύο φωνητικά να κάνω στο πρώτο μου άλμπουμ». Αλλά, όταν ο Robbie εμφανίστηκε στο σπίτι του Elton γεμάτος λεκέδες από κρασί και «μυρίζοντας σαν παμπ», ο θρυλικός τραγουδιστής τον βοήθησε να μπει ευθύς αμέσως σε κέντρο αποτοξίνωσης.

O Robbie Williams αναλύει μερικά από τα χαρακτηριστικά outfit του

Η ζωή του Robbie Williams ως παντρεμένος

Τον Μάιο του 2006, ο Robbie ξεκίνησε σχέση με την Αμερικανίδα ηθοποιό Ayda Field, λίγο μετά αφότου εκείνη εμφανίστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ που έκανε για το BBC Radio 4 για τα UFO. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά μαζί – τις κόρες Theodora και Colette και τους γιους Charlton και Beau.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Robbie επαίνεσε την Ayda που τον αφήνει να «καταναλώνεται» από τη δουλειά και είπε ότι εφόσον δεν στρέφεται σε «ουσίες που αλλάζουν τη διάθεση», εκείνη χαίρεται που «απασχολούμε με άλλου είδους εξαρτήσεις».

Αυτή τη στιγμή αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του σε μια νέα σειρά ρούχων που ονομάζεται Hopeium. Ο Williams δήλωσε: «Είναι το λιγότερο από τα δύο κακά, να είμαι ακόμα ξύπνιος στις πέντε και μισή το πρωί με μερικά αναψυκτικά, χαχανίζοντας με τον εαυτό μου με κάποια μελωδία που μόλις έγραψα».

Ο Williams μίλησε επίσης για τις δυσκολίες του να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση με την οικογένειά του, περιγράφοντας την οικογενειακή ζωή ως ένα «κινούμενο τροχόσπιτο που βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση μεταβολής, δεν έχει βάση και δεν ξέρει πού πρέπει να πάει».

Είπε χαρακτηριστικά: «Συνήθιζα να ταράζομαι και να πανικοβάλλομαι γι’ αυτό, αλλά έτσι ζούμε. Έχοντας τέσσερα παιδιά τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο μπαμπάς τους δουλεύει παντού αλλού εκτός από τη βάση τους, που είναι η Καλιφόρνια».

Ε-ε-έρχεται!

O Robbie Williams κρατά την υπόσχεση που έδωσε στους φανατικούς φίλους του που τον αποθέωσαν σε εκείνη τη θρυλική βραδιά στο Rockwave Festival του 2015. Το Σάββατο 1 Ιουλίου  επιστρέφει στο Rockwave Festival για να ξανασυναντηθεί με το ελληνικό κοινό και να προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση, σαν εκείνες που πολύ καλά ξέρει να δίνει.

Ο ίδιος στέλνει ένα μήνυμα – υπόσχεση για μια super Rockwave βραδιά: «Γεια σου, Αθήνα, Ελλάδα. Είμαι ο Robbie Williams και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Αθήνα την 1η Ιουλίου για να ροκάρουμε στη σκηνή του Rockwave Festival».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024