Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ετεοκλής Παύλου: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 7 χρονών - Μεγαλώσαμε μόνοι μας»

Ετεοκλής Παύλου: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 7 χρονών – Μεγαλώσαμε μόνοι μας»

«Δεν θέλω να κατηγορήσουμε τους γονείς για την υπέρμετρη αγάπη που μπορεί να δείχνουν είτε λανθασμένα είτε όχι...»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου στον «αέρα» του Breakfast@Star. Ο παρουσιαστής, με αφορμή τα σχόλια του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη που είπε ότι θέλει τη γυναίκα δίπλα του να μαγειρεύει δύο φαγητά και να τον φροντίζει, αναφέρθηκε στη δική του οικογένεια και σε όσα έζησε στο παρελθόν.

«Δεν θέλω να κατηγορήσουμε τους γονείς για την υπέρμετρη αγάπη που μπορεί να δείχνουν είτε λανθασμένα είτε όχι. Η μάνα είναι μάνα και μπορεί να δείξει την αγάπη της και δεν σημαίνει ότι θα κάνει πάντα καλό στο παιδί, αλλά είναι η αγάπη της μάνας. Από εκεί είναι στο χέρι του παιδιού πως θα το διαχειριστεί και τι θα κάνει εκείνος στη δική του οικογένεια. Δεν σημαίνει ότι επειδή γεννήθηκες έτσι και μεγάλωσες έτσι, ή φταίει πάντα ο γονιός. Μετά τα 18 σταματάει να φταίει ο γονιός και λες πρέπει να πάρω τη ζωή στα χέρια μου και πρέπει να δω τι είναι καλό, τι συνεχίζω να κάνω και τι όχι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εμένα ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 7 χρονών, η μητέρα μου δούλευε, με έβλεπε μισή ώρα την ημέρα. Μεγαλώσαμε πιο πολύ μόνοι μας. Η μητέρα μας είχε την ανάγκη να μας προσφέρει τα πάντα, σίγουρα μας κακόμαθε και κάπου. Δεν μπορώ να την κρίνω επειδή με κακόμαθε κάπου. Είναι στο χέρι το δικό μου το πώς θα φερθώ και το μήνυμα πήρα εγώ και πώς θα φερθώ στη γυναίκα μου».

Ο παρουσιαστής και γυμναστής κατέληξε λέγοντας: «Πολλές φορές οι συνθήκες της ζωής δείχνουν ότι αυτό είναι πολυτέλεια. Πολλές φορές δεν υπάρχει ο χρόνος να εκπαιδεύσει ο γονιός όταν οι απαιτήσεις είναι τόσο μεγάλες και λείπει ο ένας. Δεν είναι τόσο εύκολο ως πράξη».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024