
Διαρκής ενημέρωση Σαρμά για την τραγωδία στην Πύλο
Ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς εποπτεύει τον συντονισμό των συναρμόδιων υπουργείων στις επιχειρήσεις για το πολύνεκρο ναυάγιο
Ο πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς, σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, ενημερώνεται διαρκώς για τις συνθήκες και τα αίτια της τραγικής ανατροπής και βύθισης σκάφους σε διεθνή ύδατα της κεντρικής Μεσογείου δυτικά της Ελλάδας, που στοίχισε τη ζωή σε πολυάριθμους επιβαίνοντες.
Ο πρωθυπουργός εποπτεύει το συντονισμό των συναρμόδιων υπουργείων στις επιχειρήσεις διάσωσης, υποδοχής και περίθαλψης των ναυαγών, καθώς και περισυλλογής και ταυτοποίησης των θυμάτων.
Στην Καλαμάτα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Εν τω μεταξύ, στην Καλαμάτα μεταβαίνει σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για να συμπαρασταθεί στους διασωθέντες πρόσφυγες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου σε διεθνή ύδατα.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν παρούσα σε αιμοδοσία, από την οποία αποχώρησε εσπευσμένα για να βρεθεί δίπλα στους διασωθέντες από το τραγικό ναυάγιο.
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε

