Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Ελιάς: Η Βάσια Παναγοπούλου έδωσε το μεγάλο spoiler για τη συνέχεια της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Η Βάσια Παναγοπούλου έδωσε το μεγάλο spoiler για τη συνέχεια της σειράς

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA.

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βάσια Παναγοπούλου. Η ηθοποιός, που απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» στον ρόλο της «Ασπασίας» μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε για το σίριαλ.

Eπίσης, αναφέρθηκε στους συνεργάτες της και αποκάλυψε ότι «ο χωρισμός από τον Δημοσθένη θα την διαλύσει».

Ενταχθήκατέ στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» στο τέλος του πρώτου κύκλου. Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν σας έγινε η πρόταση;

«Χάρηκα πολύ όταν μου έγινε η πρόταση και δέχτηκα σχεδόν αμέσως. Έχω δουλέψει αρκετές φορές με τη Βάνα Δημητρίου -συγκεκριμένα αυτή είναι η τέταρτη- και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, διότι ξέρει τις δυνατότητές μου. Επίσης, έχω δουλέψει ξανά με τον Αντρέα Γεωργίου, στο σίριαλ «Τατουάζ», και εκτός από ιδιαίτερη εκτίμηση του έχω και μεγάλη αδυναμία σε προσωπικό επίπεδο. Δεν υπήρχε περίπτωση, λοιπόν, με βάση αυτούς τους δύο ανθρώπους να πω όχι. Επιπλέον, ένα μεγάλο, θετικό γεγονός ήταν το ότι θα αναλάμβανα τον ρόλο της γυναίκας του Δημοσθένη, που θα υποδυόταν ο Κούλλης Νικολάου», είπε στο περιοδικό My tv.

Τι ξεχωριστό έχουν ως συνεργάτες αυτά τα τρία πρόσωπα;

«Η Βάνα είναι αποδεδειγμένα από τις πιο δυνατές πένες πού υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Ό,τι γράφει γίνεται πάντα μεγάλη επιτυχία. 0 Αντρέας είναι ένα ξεχωριστό ταλέντο, εκτός από χαρισματικός σκηνοθέτης, τα καταφέρνει πάρα πολύ ωραία με ό,τι καταπιάνεται, είτε αυτό είναι υποκριτική είτε παρουσίαση. Άφησα τελευταίο τον Κούλλη Νικολάου, γιατί ουσιαστικά τον ανακάλυψα τώρα. Στο πρόσωπό του βρήκα έναν πραγματικό φίλο, πράγμα σπάνιο και πολύ σημαντικό. Έχει μία οικογένεια που με έχει αγκαλιάσει και νιώθω κομμάτι της. Ο Κούλλης έχει πάρα πολλά πράγματα να δώσει και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Έχει τεράστιες δυνατότητες και ικανότητες. Είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς και θαυμάζεις, καθώς σε προσωπικό επίπεδο με κάνει να θέλω να βάλω τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γίνεστε και εσείς καλύτερη;

«Ναι, γίνομαι καλύτερη, θεωρώ ότι φέτος, με τη συμμετοχή μου στη σειρά, μου δόθηκε η αφορμή να δείξω ένα κομμάτι παραπάνω υποκριτικά από αυτό που είχα δείξει μέχρι σήμερα. Και αυτό το οφείλω σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν υπάρχει το κατάλληλο υλικό, η δουλειά του ηθοποιού μετά χρόνια εξελίσσεται».

Τι πιστεύετε πως αγαπούν οι τηλεθεατές στη σειρά και έχει τόσο μεγάλη απήχηση;

«Παρακολουθώντας την αντίδραση του κόσμου, έχω καταλάβει ότι δεν μας βλέπουν ως ήρωες μιας φανταστικής ιστορίας. Έχουν ταυτιστεί απόλυτα και μας θεωρούν κομμάτι της ζωής τους. Αυτό δεν είναι παράξενο, γιατί είναι μία σειρά που παίζεται έξι φορές την εβδομάδα».

Στο επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα, ο Δημοσθένης φεύγει από το σπίτι και ζητάει διαζύγιο. Πώς θα αντιδράσει η Ασπασία;

«Είδατε, αντί να ζητήσει η Ασπασία διαζύγιο, το κάνει ο Δημοσθένης! (γελάει)Όμως έτσι συμβαίνει συνήθως όταν ο εξουσιαστής βλέπει το θύμα του να «σηκώνει κεφάλι». Έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της Ασπασίας, η οποία γίνεται κομμάτια. Προσπαθεί να θέσει τα όριά της και μόλις στέκεται στα πόδια της τα χάνει όλα».

Δεν θέλει να χωρίσουν;

«Με αυτόν τον άνθρωπο έχει μάθει να είναι όλη της τη ζωή. Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτόν. Ο χωρισμός από τον Δημοσθένη θα διαλύσει την Ασπασία, θα τη δούμε να γίνεται κουρέλι, διότι χάνει ολόκληρο τον κόσμο».

Θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Δημοσθένη για να μην τον χάσει;

«Θα υποταχθεί στην απόφαση του Δημοσθένη, γιατί θεωρεί ότι από τη στιγμή που καταφέρνει και στέκεται στα πόδια της και ο άλλος δεν το δέχεται ο χωρισμός είναι μονόδρομος».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024