Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στρατιωτικές εκτάσεις θέλει ο Δήμος Καστοριάς για να φτιάξει πάρκο αυτοκινούμενων τροχόσπιτων

Στρατιωτικές εκτάσεις θέλει ο Δήμος Καστοριάς για να φτιάξει πάρκο αυτοκινούμενων τροχόσπιτων

Ανεπίσημο αίτημα του Δημάρχου Καστοριάς στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για να του παραχωρηθούν εκτάσεις στρατιωτικές προκειμένου να τις αξιοποιήσει με συγκεκριμένο τρόπο.

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης και του ζήτησε να παραχωρηθούν στο Δήμο στρατιωτικές εκτάσεις, προκειμένου να τις αξιοποιήσει τουριστικά δημιουργώντας ένα οργανωμένο πάρκο για τροχόσπιτα.

«Καλωσορίζουμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, που διαρκώς μας δείχνει πόσο πολύ αγαπά τον τόπο μας, τα καίρια ζητήματα του οποίου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε.

Η εκτίμησή μου, άλλωστε, στο πρόσωπό του είναι πολύ μεγάλη και χαίρομαι ιδιαιτέρως για τη συνάντησή μας αυτή, καθώς – όπως μου δήλωσε – θα είναι σύμμαχος στις διεκδικήσεις μας», σημείωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού ο κ. Κορεντσίδης.

Πηγή φωτογραφίας: facebook, Δήμου Καστοριάς

Αντικείμενο της συζήτησης, μεταξύ άλλων, αποτέλεσε η δυνατότητα παραχώρησης στον Δήμο στρατιωτικών εκτάσεων προκειμένου να αξιοποιηθούν για τουριστικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα για να δημιουργηθεί ένα πλήρως λειτουργικό πάρκο αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, πρόταση που ο Υπουργός αποδέχθηκε με χαρά, σύμφωνα με τον Δήμο Καστοριάς.

Στο τέλος της συνάντησης ο Υπουργός επέδωσε τον θυρεό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον Δήμαρχο, ο οποίος ανταπέδωσε δωρίζοντάς του μια εικόνα του Αγίου Μηνά.

Πηγή φωτογραφίας: facebook, Δήμου Καστοριάς

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024