Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σούζαν Μπόιλ: Ξανά στη σκηνή του Britain’s Got Talent μετά από εγκεφαλικό

Σούζαν Μπόιλ: Ξανά στη σκηνή του Britain’s Got Talent μετά από εγκεφαλικό

Μετά από μεγάλες δυσκολίες επανήλθε δυναμικά!

Η Σούζαν Μπόιλ πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της. Το εγκεφαλικό της προκάλεσε πολλές δυσκολίες στην ομιλία και φυσικά της απαγόρευσε το τραγούδι. Μάλιστα, προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη, αφότου εντάχθηκε στο καστ του West End για την παράσταση Les Misérables, στην οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι που την έκανε σταρ, το «I Dreamed a Dream».

Η γεννημένη στη Σκωτία Σούζαν Μπόιλ έκανε για πρώτη φορά αίσθηση όταν εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενη στον τρίτο κύκλο του Britain’s Got Talent το 2009. Έναν χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ και κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών κυκλοφόρησε άλλα επτά άλμπουμ.

Η επιστροφή

Ο Σάιμον Κάουελ έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα με την επιστροφή της Σούζαν Μπόιλ στο Britain’s Got Talent και της είπε: «Σούζαν, σου χρωστάμε τόσο πολλά. Ήξερα ότι δεν ήσουν καλά, αλλά αν κάποιος επρόκειτο να επιστρέψει, θα επέστρεφες εσύ γιατί δεν θα ήμαστε το ίδιο χωρίς εσένα. Είσαι καταπληκτική».
«Αισθάνομαι υπέροχα», δήλωσε από τη σκηνή η Σούζαν Μπόιλ και συμπλήρωσε πως «Για την ακρίβεια, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα, επειδή τον περασμένο Απρίλιο υπέστην ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο».

Η ανάρτηση στο Instagram που συγκινεί

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «Απόψε είχα το προνόμιο να επιστρέψω στο Britain’s Got Talent και να παίξω με το υπέροχο καστ της παράστασης Les Misérables. Αυτή η βραδιά ήταν ακόμη πιο ξεχωριστή για μένα, καθώς τον Απρίλιο του 2022 υπέστην εγκεφαλικό επεισόδιο. Τον τελευταίο χρόνο δούλεψα τόσο σκληρά για να ξαναβρώ την ομιλία μου, με μοναδικό στόχο να μπορέσω να τραγουδήσω ξανά στη σκηνή και απόψε η σκληρή δουλειά και η επιμονή μου απέδωσαν καρπούς, τραγουδώντας το τραγούδι που τα ξεκίνησε όλα, το “I Dreamed A Dream”».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024