Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Oxfloyd: Έτοιμος για διεθνή καριέρα

Oxfloyd: Έτοιμος για διεθνή καριέρα

Ο νεαρός μουσικός ανοίγει τα φτερά του εκτός Ελλάδας με μεγάλη συνεργασία.

O Χριστόφορος Βλαχάκης, ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη αποφάσισε να ακολουθήσει τη διαδρομή των γονιών του στο τραγούδι. Ασχολείται με τη ροκ μουσική και μάλιστα όχι στην εγχώρια καλλιτεχνική πραγματικότητα αλλά στην Αμερική.

Μάλιστα, ο 23χρονος Oxfloyd αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη μεγαλύτερη συνεργασία του, καθώς θα «ντύσει» μουσικά, μια μεγάλη σειρά που θα προβληθεί στο Netflix. Ο Oxfloyd υπογράφει του στίχους του νέου κομματιού που θα ερμηνεύει ο ίδιος για τις ανάγκες της νέας του αυτής συνεργασίας.

Στο πλευρό η μητέρα του

Η Κατερίνα Τοπάζη έχει μετακόμισει στην Αμερική και στέκεται στο πλευρό του γιου της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Star είχε αναφέρει: «O γιος μου πεθαίνει να με ακούει να τραγουδάω τζαζ, πιστεύει ότι είμαι μια φωνή χαμένη από τον προσωπικό της στόχο. Αγαπάω όλα τα ελληνικά είδη μουσική, αλλά εάν είχα γεννηθεί στην Αμερική πιστεύω θα είχα μια άλλη πορεία. Επίσης, αδίκησα τον εαυτό μου επειδή επάνω στο top της καριέρας μου αποχώρησα για να αφιεωρωθώ στην οικογένειά μου, αλλά δε μετανιώνω ποτέ για αυτό».

Τι έχει δηλώσει ο ίδιος για τη μουσική

«Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα από τους γονείς μου. Το όνομα δεν το κράτησα επειδή θεωρώ ότι άλλο είμαι εγώ άλλο ο πατέρας μου και κάνουμε διαφορετικά πράγματα, ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω ένα δικό μου μήνυμα να κάνω το δικό μου έργο.

Δεν θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ αν είχα κρατήσει αυτό το επώνυμο θα με χαρακτήριζαν πάντα ως ο γιος του Χρήστου Δάντη. Πήγα στην Αμερική όταν ήμουν οχτώ χρονών ήταν μία δύσκολη αλλαγή. Πέρασα δύσκολες στιγμές εκεί, δέχτηκα bullying»,

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024