Ελένη Βιτάλη: Οι δυσκολίες στις συνεργασίες με Διονυσίου και Πανταζή
Η σπουδαία ερμηνεύτρια θυμάται στιγμές της ζωής και της καριέρας της.
Συνέντευξη στην κάμερα του «Στούντιο 4» και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε η Ελένη Βιτάλη.
«Ξεκίνησα να τραγουδάω περίπου στην Ε’ Δημοτικού. Είχαν γίνει κάποιες καινούργιες πολυκατοικίες στην περιοχή, ήταν ακόμη γιαπιά και είχαν βάθος. Πήγαινα εκεί και τραγούδαγα ώρες», περιγράφει η Ελένη Βιτάλη.
«Όταν ξεκίνησα το τραγούδι, το πρώτο που ήθελα ήταν να γίνω μεγάλη φίρμα, να περπατάω και να λένε: αυτή είναι η Ελένη μας. Από ‘κει και πέρα όμως ήθελα το τραγούδι που θα πω να έχει ποιότητα και να περνάει στον κόσμο», σημειώνει η τραγουδίστρια.
Για τη συνεργασία της με τον ιδιοκτήτη της Lyra, Αλέκο Πατσιφά, η Ελένη Βιτάλη θυμάται
«Ο Πατσιφάς ήθελε να φύγω τελείως από το λαϊκό. Έκανα μαζί του έναν δίσκο με δημοτικά τραγούδια που πούλησε τις 20.000 δίσκους. Και με φωνάζει και μου λέει: Ελενίτσα μου, πουλήσαμε, τώρα πρέπει να αρχίσουμε να μην πουλάμε πάλι. Του λέω: και τι θα φάμε αν δεν πουλάμε; Εκεί άρχισα να ψάχνομαι και έκανα μεταγραφή σε άλλη εταιρία. Δεν ήταν εύκολος άνθρωπος αλλά ήταν αληθινός».
Ο Στράτος Διονυσίου και ο Λευτέρης Πανταζής
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ελένη Βιτάλη παραδέχεται πως η μουσική της συνύπαρξη με τον Στράτο Διονυσίου δεν ήταν κάτι που της ταίριαζε και αποκαλύπτει την άγνωστη πρόταση που της έκανε κάποια στιγμή ο Λευτέρης Πανταζής.
«Δεν μπόρεσα να μείνω πάνω από 10 μέρες. Δεν ήταν κάτι που με αφορούσε, καθόλου. Ήταν μπουρζουαζία, ήταν όλο αυτό το πράγμα, το lifestyle είναι τελείως έξω από μένα. Κάποια στιγμή βγήκε ο Λευτέρης Πανταζής, ήμουν κι εγώ μικρή και νόμιζε ότι μπορούσε να μου προτείνει ό,τι ήθελε. Μου λέει: να κάνουμε ένα μαγαζί να κλείσουμε τον κόσμο όλο. Του λέω: πας καλά, άνθρωπέ μου; Εσύ την έχεις δει περίεργα, είσαι επιχειρηματίας».
- Ενοικίαση ακινήτων – Πότε ο ιδιοκτήτης δικαιούται αποζημίωση για φθορές – Πώς μπορεί να τη διεκδικήσει
- Η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει την απόκτηση του Φεράν Τόρες
- Ποιοι μπαίνουν στις 72 δόσεις της εφορίας για ληξιπρόθεσμα χρέη – Πότε χάνεται η ρύθμιση
- Καύσωνας στη Γαλλία: 37 διαμερίσματα σε «κόκκινη επιφυλακή» – Ο πύργος του Άιφελ και μουσεία κλείνουν νωρίς
- Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Ντουμπάι BC για τον Γουόκαπ και τα δεδομένα για την παραχώρησή του
- Όταν η Chanel συνάντησε τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και τα παραμύθια την υψηλή ραπτική
- Μειώνεται αργά το ψηφιακό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά εκατομμύρια γυναίκες παραμένουν χωρίς κινητό
- Καιρός: Έρχεται ζέστη, όχι καύσωνας -Τι δείχνουν τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για το επόμενο 10ήμερο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442