Δυστύχημα στα Χανιά: 56χρονος έπεσε από σκάλα και σκοτώθηκε σε χωριό του Αποκόρωνα
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου.
Άνδρας, 56 ετών, σκοτώθηκε στο Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά το βράδυ της Παρασκευής 2 Ιουνίου, σκορπώντας οδύνη στους συγγενείς και τους φίλους του, με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη με τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο εκλιπών.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 21:00 το βράδυ όταν ο άτυχος άνδρας έπεσε από την εξωτερική σιδερένια σκάλα του σπιτιού του που οδηγεί στον πρώτο όροφο.
Από την πτώση ο άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα. Στο χωριό έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο 56χρονο ήταν ήδη αργά, όπως αναφέρουν τοπικά σάιτ.
Έπεσε από ύψος δύο μέτρων
Σύμφωνα με το stinpena.gr, ο 56χρονος έπεσε από ύψος δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
- Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Παλαιστίνιο να σπάει αυτοκίνητα
- Νίκος Ζαχαριάδης: Εθνική ανεξαρτησία πάει να πει…
- Αμερικανικές πολιτείες ετοιμάζουν μορατόριουμ στην κατασκευή νέων data center
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Εργατικό ατύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442