Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Γιονγκ-ουν: Μυστικές υπηρεσίες «ζυγίζουν» το βάρος του με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Κιμ Γιονγκ-ουν: Μυστικές υπηρεσίες «ζυγίζουν» το βάρος του με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Στην τεχνητή νοημοσύνη κατέφυγαν αξιωματούχοι στη Νότια Κορέα προκειμένου να υπολογίσουν το σωματικό βάρος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ενώ εκτιμάται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι από τότε που ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέλαβε την ηγεσία της χώρας του, μετά τον θάνατο τον πατέρα του, υπήρχαν εικασίες για την υγεία του, η οποία θεωρείται απόρρητο κρατικό μυστικό.

Η απώλεια βάρους του πριν από μερικά χρόνια δημιούργησε φήμες για πιθανή επιδείνωση της υγείας του.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες του να εξετάζει έναν στρατιωτικό κατασκοπευτικό δορυφόρο με την κόρη του τον περασμένο μήνα φαίνεται να δείχνουν ότι έχει πάρει βάρος από τότε.

Εξαρτήσεις από αλκοόλ και τσιγάρο

Ωστόσο, οι Νοτιοκορεάτες κάνοντας χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, πιθανολογούν ότι ο 39χρονος ηγέτης αντιμετωπίζει προβλήματα αϋπνίας.

«Έδειχνε κουρασμένος με εμφανείς κύκλους γύρω από τα μάτια του κατά τη δημόσια εμφάνισή του στις 16 Μαΐου και εκτιμήθηκε ότι ζύγιζε πάνω από 140 κιλά σύμφωνα με την ανάλυση τεχνητής νοημοσύνης», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Yoo Sang-bum, μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής πληροφοριών, μετά από ενημέρωση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της χώρας.

Ο Yoo Sang-bum δεν διευκρίνισε ποιο λογισμικό χρησιμοποιήθηκε, αλλά επικαλούμενος έκθεση της υπηρεσίας πληροφοριών, είπε ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης πιστεύεται ότι πάσχει από «σοβαρή» διαταραχή ύπνου και ότι η Βόρεια Κορέα συλλέγει εντατικά τις τελευταίες ιατρικές πληροφορίες για τη θεραπεία της αϋπνίας.

Επιπλέον οι νοτιοκορεατικές υπηρεσίες πληροφοριών εξετάζουν τη πιθανότητα ο Κιμ Γιονγκ Ουν να περιέλθει σε έναν «φαύλο κύκλο» αυξημένης εξάρτησης από το αλκοόλ και τη νικοτίνη και να βιώσει επιδείνωση της αϋπνίας δεδομένης της μεγάλης ποσότητας ξένων τσιγάρων και σνακ που αποστέλλονται στον Βορρά.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024