Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνδρας υπάλληλος της Disneyland ντυμένος ως «μαθητευόμενος της Νεράιδας» προκάλεσε αντιδράσεις

Άνδρας υπάλληλος της Disneyland ντυμένος ως «μαθητευόμενος της Νεράιδας» προκάλεσε αντιδράσεις

Οι εικόνες του εργαζόμενου, ο οποίο φοράει ένα μπλε-μοβ φόρεμα κάνοντας πλάκα για το μουστάκι του καθώς υποδέχεται ένα νεαρό κορίτσι στην μπουτίκ Bibbidi Bobbidi στο Anaheim της Καλιφόρνιας έχουν γίνει viral.

Τις εικόνες αυτές και ένα βίντεο δημοσίευσε η Kournti Farber, μητέρα τριών παιδιών, η οποία κατέγραφε το ταξίδι της οικογένειάς της στη Disneyland και επαίνεσε τους εργαζόμενους που προσέφεραν στην κόρη της μια αξέχαστη εμπειρία.

Όμως οι επικριτές χτύπησαν την πόρτα της και στοχοποίησαν την Disney επειδή επέτρεψε σε έναν άνδρα να φορέσει ένα φόρεμα-κοστούμι που το χαρακτήρισαν «ανάρμοστο».

Η εταιρεία έχει καταβάλει προσπάθειες να είναι πιο περιεκτική και προοδευτική τα τελευταία χρόνια – αλλά έχει αναστατώσει ορισμένους θαυμαστές που πιστεύουν ότι το έχει παρακάνει με τις αφυπνιστικές αλλαγές.

Το viral βίντεο δείχνει τον υπάλληλο της Disney να είναι ντυμένος ως «μαθητευόμενος της νεράιδας» με μπλε-μοβ φόρεμα και ασορτί σκιά ματιών ενώ διατηρεί το καλοσχηματισμένο μουστάκι του.

«Λοιπόν, το όνομά μου είναι Νικ, είμαι ένας από τους μαθητευόμενους της νεράιδας νονάς», λέει ενώ καλωσορίζει ένα κοριτσάκι στο κατάστημα.

«Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και να κάνω όλες τις επιλογές σου για την ημέρα».

Photo: Tik Tok

Photo: Tik Tok

Η φωτογραφία προβλήθηκε περισσότερες από 7,6 εκατομμύρια φορές από τότε που δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου και έχει δεχτεί τεράστιες αντιδράσεις.

Η συντηρητική Peachy Keenan έγραψε: ««Ένας άνδρας σε μεταμφίεση δεν είναι μόνο παράξενο και ακατάλληλο, αλλά αφαιρεί τους επισκέπτες από το σόου – η ψευδαίσθηση σπάει.

»Τίποτα δεν έχει σημασία εκτός από την ατζέντα και το 4χρονο παιδί σας είναι ένα πιόνι που χαίρονται να παίζουν με το μυαλό του».

Ενώ ο Dave Rubin που φιλοξενεί το «Rubin Report» έγραψε: «Αυτός ο τύπος θα προσληφθεί από τον Biden για να τρέξει το πρόγραμμα πυρηνικών μέχρι το τέλος της ημέρας…

»Αυτός είναι ένας τύπος με μουστάκι και φόρεμα. Όχι ένα «τρανς» άτομο. Σκεφτείτε πόσα πραγματικά κορίτσια θέλουν αυτή τη δουλειά στη Disney και την έδωσαν σε αυτόν για κάποιο λόγο».

Δείτε το βίντεο

@kourtnifaber A dream is a wish your heart makes, when you’re fast asleep 👑 ✨ #disneyland #bibbidibobbidiboutique #corememory ♬ original sound – Kourtni

Και ο Brandon Morse, συντάκτης στο συντηρητικό πολιτικό blog Red State, πρόσθεσε: «Μακάρι να μην υποστείς ποτέ την ίδια καταστροφή της κληρονομιάς σου που υπέστη ο καημένος ο Walt Disney».

Άλλοι κάλεσαν σε μποϊκοτάζ της Disney με την τηλεπαρουσιάστρια του Blaze, Sara Gonzales, να λέει στους οπαδούς της: «Σταματήστε να πηγαίνετε την οικογένειά σας στη Disney».

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Εγώ ήδη μποϊκοτάρω την Disney, το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και όλοι οι άλλοι».

Τα μέλη του καστ που εργάζονταν στην μπουτίκ Bibbidi Bobbidi της Disney αποκαλούνταν παλαιότερα «Νεραϊδονονές σε εκπαίδευση».

Photo: Tik Tok

Αλλά η εταιρεία το εγκατέλειψε αυτό για χάρη του «Fairy Godmother’s Apprentices» (Μαθητευόμενοι Νεραϊδονονές) το περασμένο καλοκαίρι σε μια προσπάθεια να είναι πιο περιεκτική για όσους δεν προσδιορίζονται ως γυναίκες.

Τότε, η Disney δήλωσε: «Με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη του καστ που μπορεί να μην ταυτίζονται ως γυναίκες μπορούν ακόμα να συμμετέχουν στη διαδικασία για να ντύσουν και να φτιάξουν το στυλ των παιδιών χωρίς να χρειάζεται να αναφέρονται στον εαυτό τους ως έναν γυναικείο χαρακτήρα της Disney».

Παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών επισκέπτονται την μπουτίκ για να κάνουν «μαγικές μεταμορφώσεις».

*Με στοιχεία από dailymail.co.uk

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024