Αν και το ενδιαφέρον του τελευταίου επεισοδίου του Survivor All Star είχε εστιαστεί στο πλάνο που έδειχνε το Σάκη και τη Μαριαλένα να κρύβουν ένα μαύρο κουτί και όλο το Twitter… αναρωτιόταν αν έχουν κινητό παλιάς τεχνολογίας για να συνομιλούν με τους δικούς τους, στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε και μια πολύ σημαντική ψηφοφορία.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή αναφορικά με τον τον Σάκη και τη Μαριαλένα, το μαύρο κουτί που έκρυβαν είχε μέσα μια βούρτσα. Βέβαια, ούτε αυτό το είχαμε ξαναδεί στο παιχνίδι, αφού οι παίκτες συνήθιζαν να χτενίζονται χρησιμοποιώντας πιρούνι και για καθρέφτη… τον πάτο της κατσαρόλας.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, αφού στον τάκο βρέθηκαν τέσσερα μεγάλα φαβορί: ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που έγινε χτες το βράδυ και… μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Έχοντας κατά νου ότι ο Σπύρος Μαρτίκας έχει σπάσει το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου και παρότι δεν είχε σταματήσει να προτείνεται είχε εξολοθρεύσει όλους τους συμπαίκτες του δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε τις λιγότερες ψήφους και τελικά είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Βέβαια, επειδή ο Σπύρος ήταν από την αρχή του παιχνιδιού, θα βγει από το Survivor με περισσότερες από 100.000 ευρώ στο λογαριασμό του, οπότε… ήταν σαν να το κέρδισε.

Μένει να δούμε αν τα σπόιλερ θα επιβεβαιωθούν.